Ínte mer dunder körnikng nu utan varit i hans verkstad nu resten av veckan.
I dag sÄ var jag i vÀg en svÀng med JD:n och trailern och hÀmtade haöm till vÄra djur.
Gick sÄ bra sÄ. SlÀngde dit och surrade fast tvÄ bagga stock pÄ trailern för Ä fÄ den plan.
14 st 180cm balar.


0 kommentarer | LĂ€st 30801 ggr

Mer om bloggaren

AnvÀndarvisningsbild

Henrik K

Firar 10 Är som aktiv medlem pÄ skogsforum!
Firar 10 Är som aktiv medlem pÄ skogsforum!

Blev medlem: lör 12 jan 2008, 21:07

Carlsson:s
Efter 8Är som annstÀlld fick de va. Det var inte roligt lÀngre att ligga borta och köra mycke.
Jag hade vid det hÀr laget körning Àven med vÄr egna privata maskin en hel del efter Per stormen samtidigt som jag körde som heltids annstÀlld. Det blev för mycke.
Jag hade dÄ i dagarna Àven börjat leta efter en annan skotare till min far sÄ han skulle slippa Blondin.
Söndag kl 23 pÄ kvÀllen poppade det upp en Valmet 860 pÄ Blocket. Dagen efter pÄ mÄndagen ringde jag han kl 8 pÄ morgonen. Allt verkade ok, priset var rÀtt och maskin verkade toppen. Jag bestÀmde mig för att jag köper den av dig men vill se den först sÄ jag kommer upp. Vid middagen samma dag Äkte jag till boendet och tog datorn och bestÀllde ToR biljett med flyg. Jag ringde chefen och sa att jag kör in timmarna sÄ tar jag ledigt i morgon för jag har ett Àrende jag mÄste utrÀtta. Det var tydligen inte sÄ populÀrt... Men jag körde in timmarn och sÄ kl 3 pÄ natten sÄ bestÀmde jag mig...
Min uppsÀgning skrev jag i datorn pÄ skotaren kl 3 pÄ natten, sÄ den fick chefen upp de första av allt pÄ morgonen dÄ han startade upp maskin.
Jag Äkte sen till boendet och sov 3 timmar. Tog sen bilen och Äkte 20 mil till kalmar flygplats. DÀr mötte mina förÀldrar upp och tog hand om bilen medans jag sjÀlv satte mig pÄ ett plan till stockholm och sen vidare till Sundsvall dit mÄlet var som jag skulle. I sundsvall mötte sÀljaren upp mig och vi Äkte till maskin. Maskin var perfekt och jag köpte den. Sen bar det hem igen med flyg och nu sitter jag hÀr. Hittils mycke nöjd och belÄten med mitt snabba beslut en natt kl 3 för ca 2 Är sedan lÄngt ute i smÄlÀnska skogarna.