Välkommen in i gänget som annonsör på skogsforum.se!

Skogsforum.se startades 2005 och är idag en av Skandinaviens största sajter för skog, skogsbruk och skogsmaskiner.

Skogsforum drivs av Skogsforum Media AB och uteslutande av intäkter från olika typer annonser.

Idag har skogsforum över 150.000 helt unika besökare per månad och ca 1,2M sidvisningar i samma tidsrymd.

Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns och få en indikation på prisbilden, kontakta oss då på torbjorn@skogsforum.se så återkommer vi omgående med mer information.

I vårt sortiment finns flera olika typer av lösningar, allt för att kunna erbjuda en bredd som passar olika kunders önskemål. Samtidigt försöker vi hålla bra balans mellan huvudinnehållet och annonser, detta så det inte påverkar användaren negativt, något som vi i så fall tror missgynnar både användaren, annonsören och skogsforum. Kort och gott - vi är stolta över både våra medlemmar och våra annonsörer och tror på en lösning med relevant innehåll till nyfikna och kunskapstörstande medlemmar!

I den mån det är möjligt kan vi ta fram unika lösningar efter ert önskemål, lägg i så fall fram era önskemål så tittar vi på detta tillsammans.

Har ni ingen tillgång till egen mätning av annonsresultat (klick och visningar) så har vi ett eget system som kunder kan få inloggning till. Då kan ni realtid se hur era annonser presterar individuellt.

Det samma gäller material för annonser, har ni inte resurser att ta fram eget material, ta upp det med oss så kan vi lösa det tillsammans!

Kontakt:

Bild


Torbjörn Johnsén

0706461686
torbjorn@skogsforum.se

Välkommen!