Välkommen in i gänget som annonsör på skogsforum.se!

Skogsforum.se startades 2005 och är idag Nordens största sajt för skog, skogsbruk och skogsmaskiner.

Skogsforum drivs av Skogsforum Media AB och uteslutande av intäkter från olika typer av annonser.

Idag har skogsforum ca 300.000 helt unika webbläsare per månad och ca 1,5M sidvisningar.

Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns och få en indikation på prisbilden, kontakta då Torbjörn nedan så återkommer vi omgående med mer information.

I vårt sortiment finns flera olika typer av lösningar, allt för att kunna erbjuda en bredd som passar olika kunders önskemål. Samtidigt försöker vi hålla bra balans mellan huvudinnehållet och annonser, detta så det inte påverkar användaren negativt, något som vi i så fall tror missgynnar både användaren, annonsören och Skogsforum. Kort och gott - vi är stolta över både våra medlemmar och våra annonsörer och tror på en lösning med relevant innehåll till nyfikna och kunskapstörstande medlemmar!

I den mån det är möjligt kan vi ta fram unika lösningar efter ert önskemål, lägg i så fall fram era önskemål så tittar vi på detta tillsammans.

All statistik om respektive annons redovisas av tredjepart och vill du ha utökad statistik är det bara att kontakta oss löpande.

Det samma gäller material för annonser, har ni inte resurser att ta fram eget material, ta upp det med oss så kan vi lösa det tillsammans!

Kontakt:

Bild


Torbjörn Johnsen

0706461686
torbjorn@skogsforum.se

Välkommen till oss!