Carlsson:s

Efter 8år som annställd fick de va. Det var inte roligt längre att ligga borta och köra mycke.
Jag hade vid det här laget körning även med vår egna privata maskin en hel del efter Per stormen samtidigt som jag körde som heltids annställd. Det blev för mycke.
Jag hade då i dagarna även börjat leta efter en annan skotare till min far så han skulle slippa Blondin.
Söndag kl 23 på kvällen poppade det upp en Valmet 860 på Blocket. Dagen efter på måndagen ringde jag han kl 8 på morgonen. Allt verkade ok, priset var rätt och maskin verkade toppen. Jag bestämde mig för att jag köper den av dig men vill se den först så jag kommer upp. Vid middagen samma dag åkte jag till boendet och tog datorn och beställde ToR biljett med flyg. Jag ringde chefen och sa att jag kör in timmarna så tar jag ledigt i morgon för jag har ett ärende jag måste uträtta. Det var tydligen inte så populärt... Men jag körde in timmarn och så kl 3 på natten så bestämde jag mig...
Min uppsägning skrev jag i datorn på skotaren kl 3 på natten, så den fick chefen upp de första av allt på morgonen då han startade upp maskin.
Jag åkte sen till boendet och sov 3 timmar. Tog sen bilen och åkte 20 mil till kalmar flygplats. Där mötte mina föräldrar upp och tog hand om bilen medans jag själv satte mig på ett plan till stockholm och sen vidare till Sundsvall dit målet var som jag skulle. I sundsvall mötte säljaren upp mig och vi åkte till maskin. Maskin var perfekt och jag köpte den. Sen bar det hem igen med flyg och nu sitter jag här. Hittils mycke nöjd och belåten med mitt snabba beslut en natt kl 3 för ca 2 år sedan långt ute i smålänska skogarna.