Ja då har denna vecka också gått, varit en fin vecka då jag kört själv nu igen :grin:
Måndag: började på ett nytt ställe, såg riktigt fint ut, men ack, det var blött som satan, och en gammal väg rakt igenom hygget så det var att risa upp en väg över på 2 ställen så gick ju det bra.
Chefen ringde och prata lite också, och undrade vad som hänt med ena spaken som hade gått sönder när han fick räkning på 6500 på en spak, jag bara svarade att den är skrot och inget annat kunde jag göra, och så berätta jag att jag hade ett annat jobb på G så han var lite förberedd på att jag skulle sluta.
Tisdag: Bokstavligen flöt på bra, det bara vällde fram klet framför maskinen och denna som inte orkar med dig nått som den ska får jobba på bra. men men det gick väll bra annars.
Onsdag: Blev en liten krångeldag, det gick ett par slangar och massa olja man fick bära ut i skogen, men den dagen körde jag klart på detta skitområde. Fick ett trevligt samtal om massa jobb, har kört ett år på detta område som det gällde, var väll runt 4 maskiner som skulle dit och tror de flesta behövde förare, så jag fick ett nummer som jag kunde ringa om detta var av intresse.
Torsdag: Hjulade jag iväg 500 meter, det var riktig smörkörning på den sidan av vägen, släta backen med nått enstaka blöt hål, visserligen fanns det massor av gamla stenrösen och sånt. Annars gick dagen riktigt bra, blev 17 lass den dagen :grin: nästan att jag han klart där.
Även den dagen så gick telefon varm, fadern ringer ju var och varannan dag för att höra hur det går, sen ringde han som jag kanske skulle börja åt och sa att det är klart att han får mer körning så jag kan säga upp mig. :grin: Gud vad bra tänkte jag så jag slipper denna skitmaskin som inte vill vad jag vill, visserligen ska jag köra gallring nu ist.
Fredag: Gjorde jag klart på den sidan vägen och sen körde över för att köra ett 3e område åt samma markägare. Där var det också jätte fint, skapligt torrt utom i de svackor som finns i terrängen, bara att risa upp lite där. Var lite taskigt avlägg bara under en ledning och en torpargrund på insidan som jag INTE får kör för nära.
Körde ut det mesta av normaltimmret som var där så fick det bli kvällen och helg sen.
Ringde chefen när jag var på väg hem och sa upp mig, så nu väntar en 810D på mig om en månad och så kommer jag få bo hemma igen. Tjejen var glad åt det iaf. När jag nästan var hemma ringer min ´´nya´´ chef och undrar om jag kört grävmaskin någon gång.
-ja visst har jag det
-okey för jag funderar på att köp en vi kan ha och laga spår och vägar efter oss sen.
Han tyckte det skulle vara ett bra komplement till skotaren.

Det var väll allt för nu, ska fixa med utställningsbilen nu i helgen för att få den iordning snart.

3 kommentarer | Läst 2676 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

skogsjan695xl

Huggarmästare

Blev medlem: sön 25 jan 2009, 16:05

Kommentarer

av Slurfi lör 15 aug 2009, 17:59
Låter fint, grävare är kul att köra.
av Skog sön 16 aug 2009, 22:11
Vete f-n om jag inte hellre sitter i en gammal 890, en ett sått där missfoster som en 810;a :shock: :???:
av Jonnish 1710 sön 25 okt 2009, 10:43
har bloggen dött?