Jaha kände att jag inte hade så mycket att göra ikväll så kan man ju lika bra skriva ner några rader om vad som hänt i veckan. Kört förmidag denna vecka den sista på skotan för tillfället fick jag veta i fredags :smile: För på måndag ska jag börja lära mig köra 1470 :grin: ska bli grymt skoj den fick sig en ny hudralpump i tisdaga med så den ska tydligen gå rätt bra nu :grin: men veckan som har varit har det varit 12-14 timmars arbetsdagar som gält.. Först 8,5 i skotan sen har det bara varit hem och bytt om (sita veckan man hade bara en mil till jobbet nu blir det lägre) och sen ut och både tröskat och kört vall :grin:

Men i torsdags va jag och en gammal klasskompis tvugna och slita oss från kvälls syslorna vi kunde inte va ifrån helgsbo längre :surp: så vi var tvugna att åka ner och hällsa på pojkarna och flickorna en sväng. han tyvärr inte träffa alla :sad: men helgesbodagen den 19 sep så då får man träffa alla igen!!! Nä jag trodde alldrig att jag skulle kuna sakna en skola så mycket som man gjort! men man får va glad att man kan käna lite pengar i stälet :wink:

hej med er ha det gött

gått på några till
gött att leka bonne med
varnig 1110 blir ett par meterbredare
kana åkning med 1270 har det varit här
0 kommentarer | Läst 16100 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

kronos

Seniorhuggare

Blev medlem: tis 15 jan 2008, 20:53

Pettersson
Jaha va ska man sä är en kille på 19 år som gåt tre år på Helgesbo naturbruksgymnasiet. Japp så är det hade tänkt att ge mig på ett liv inom skogen få la se vart och hur det slutar :P jobbar just nu hos ett företag som har ett gallrings lag i vimerby trakten och ett slutavverknings lag kring oskarshamn. Men ja det får la räcka mer behöver ni inte veta :grin: