Hej på er! Var ett tag sen jag skrev nu, sist jag var uppe så var jag så tjurig hela tiden för maskinen gick sönder mer än vad vi körde. Så hade ingen lust att uppdatera bloggen då. Bättre sent än aldrig :wink:
Det som krabbade var sågsensorn, den registrerade inte att svördet var "hemma" i såglådan, även fast det var innei lådan. Ni som kör eller har kört skördare vet väl vad jag pratar om. Hursom så är det ett jävligt tråkigt fel för jag hatar el. El och feta råttor är det värsta jag vet. Men nu har P-O bytt lite kablar och en kopplingscentral där en mängd kablar går in som ett ormbo. Har tyvärr inga bilder på det.

Vi skruvade i flera omgångar för först fixade vi problemet och så funkade det i ungefär ett halvt skift sen var det bara att rulla ut skrotet.
På vändplanen så är det nästan optimalt att skruva, ta med lite töre ut och ett torrträd så är hela dagen räddad. Förutom en dag, vi skruvade 7 timmar ute i sånt där lite lagom jobbigt regn. Inte spöregn och inte duggregn, svårt att förklara, haha.

Det kommer några bilder både från Norge och från vår egen skog. Vi ska ha in en skördare att gallra lite nu så jag har roat mig med att underröja lite. Ska ut en sväng idag med, ska även hjälpa svärfar med hans traktor och så ska vi leta vindfällen i hans skog. Han är nog rätt nöjd med sin svörson för jag hjälper han med reparationer och skogen 8) .
Sen har det inte hänt mycket mer än att min flickvän har feber så man får ju ägna henne lite tid, har inte lyckats få feber ännu som tur är.

Det var allt för mig denna gången. Kanske skriver när jag åker upp på söndag igen. Ha det bra :!:







3 kommentarer | Läst 2330 ggr

Mer om bloggaren

Volundsmed

Seniorhuggare

Blev medlem: lör 16 apr 2011, 17:27

Völunds tankar
Mina äventyr i jobbet, på fritiden och i huvudet.

Kommentarer

av Slurfi fre 05 feb 2016, 12:07
Gärna mer bilder på borrningen och sprängningen om det är möjligt?
av Volundsmed lör 06 feb 2016, 01:14
Slurfi skrev:Gärna mer bilder på borrningen och sprängningen om det är möjligt?


Har tyvärr inga mer bilder än denna. Stog på vändplanen och skruvade när dom borrade....
av Slurfi lör 06 feb 2016, 09:47
Jaja