Jaha efter många om och men blev till slut beståndet jag sålde för en tid sen avverkat förra veckan. Leveransrotköp som jag konstigt nog fick skapligt betalt för. Ett ganska litet bestånd som väl kunnat stå kvar ett tag i väntan på ev prisuppgång men det passade mig att sälja då jag investerat i företaget ganska flitigt föregående år och hatar lån. Syns väl på bilderna att det är leveransrotköp då jag aldrig hade låtit bli att förröja detta beståndet om jag stått för avverkningen. Snö nått djävulskt är det också trots den milda vintern, men det ligger ju ganska högt så det är alltid mkt snö på skiftet. Längre upp på berget mätte jag 118 cm men då hade kameran gett upp i kylan }:-/ Man kan tyvärr glömma att göra några manuella jobb vintertid oftast och det är ju en stor nackdel även om jag gillar snö, går knappt att gå längre sträckor med snöskor. Men till våren åker kedjeröjsågen på i mån av tid, är ju lätt att glömma vårbruk, stängning och service av hagar, service av maskiner mm som ska göras då....

Tur att pappsen har rejäla doningar att ploga med :-)
4 kommentarer | Läst 4393 ggr

Mer om bloggaren

Vedvid

Medelhuggare

Blev medlem: tor 08 sep 2011, 18:58

Jord och skog...
....och lite till från min vardag som vedproducent, jord och skogsbrukare ska den här bloggen handla om. Hoppas nån kan ha nån glädje av vad som skrivs :-)

Kommentarer

av Vedvid mån 24 feb 2014, 23:33
Men vafan?! Det var en ny upplevelse, bilderna uppochner? Har ju följt Tottes råd och hållit mobilen liggandes och det har ju funkat tills nu?!
av Blivande snickare tis 25 feb 2014, 02:10
Du har väl haft den å ligga åt "fel" håll. Då blir det så där om man inte vänder dom i dator. Men det kan du ordna om du kan redigera inlägget senare från dator, borde gå från vissa klösbrädor åxå :)
av halvproffs tis 25 feb 2014, 05:35
Kan man åka till månen borde man kunna fixa bilderna i förhandsgranska! Det här är anledningen till att jag inte längre lägger in några bilder.
av Mangan tis 25 feb 2014, 09:18
Man kan fixa dom i telefonen eller på datorn innan man laddar upp dom.