Av olika anledningar tog jag av banden idag, hakade av vagnen, tog bort fjäderlåsningen, la ur lågväxeln och till sist tog ur fyrhjulsdriften. Ja, jag satte förstås på hjulen också

Sen åkte jag ut i skogen med min fyrhjuling. skulle inte dit, skulle bara åka en liten bit för att känna allt satt på rätt. Men det blev längre och längre och till slut hade jag åkt i över en timme iförd shorts och T-shirt. Inte optimal klädsel för detta, men 23 grader ,sol och hur kul som helst så blev det så ändå.

Avslutade med att åka uppför min snart 250 m nyfixade väg till den nyanlagda bäckfåran. Har flyttat på fåran så jag kan fortsätta med vägen (10-årsprojektet alltså).

Så här härligt, (se bilder nedan) kändes det för min fyrhjuling, minst lika mycket för mig också även om du inte ser mig. Det var länge sedan den fick sträcka ut sig, fjädra fritt och åka så håret fladdrar på föraren (nåja) :wink: Dessutom kändes det i armarna som jag fått servostyrning :smile:
Det är förstås lite fånigt att bli personlig med sin fyrhjuling, men vi har gjort så många saker ihop att det har blivit en relation. Hmm, undrar vad det kallas, man+maskin? :???: Känner mig rätt så "Pride" över det hursomhelst :wink:



2 kommentarer | Läst 8185 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av totte fre 06 aug 2010, 21:38
Som farsan brukade säga när vi kom ut på asfalten med bilen från den lilla krokiga grusvägen: "Skönt att kunna sträcka på benen!", och så gasade han på.
av lilltrollet ons 11 aug 2010, 22:43
Fina bilder! Ju ledigare klädsel desto närmare naturen :D