Är det inte tokkallt så är det hällregn eller så är jag lat. Blir f-n inget gjort i skogen alls. Desto bättre så har det blivit massor gjort hemma. Verkstaden är rörigare än någonsin fast källaren är i superordning. Halverade bl.a innevedförrådet från 2 till en kubik. Blev väldigt markant mer plats för skivstången som jag tittar bestämt på med jämna mellanrum och faktiskt har lyft ett antal gånger. Börjar bli lite mer fart i mig nu. Tänkte faktiskt fara ut och köra hem det lilla jag hunnit/orkat/olatat mig till att fälla, fast kanske borde jag vänta på mer snö? Vill ju inte slita på banden och dessutom blåser det attans mycket just nu. Kanske är kallt och illvilligt i skogen i morgon också...

Lungan ja, det är visst något som växt ihop därinne som jag får leva med. Stör mig inte så mycket så skära i mig får de inte fast de nog vill. Hittade för övrigt fram till "mina vårdkontakter" när jag skulle avboka en tid. Där man får läsa sin egen journal upptäckte jag. Hu så sjuk jag var, eller vad sägs om "..pat gråaktig i färgen. Föreslår IVA" :shock: Tur man inte läser det samtidigt som man är där. Samtidigt lite bra grej det där. Kändes lite bra att ta sig tid att läsa igenom allt som var sen i augusti tills nu. Landade lite mer i vad som varit.

Nu tänker jag dricka en till Linie sen lite korsord och sova. Tror nog jag åker ut ändå och fäller lite fler träd i morgon ändå, så här kan jag ju inte hålla på! :roll:

10 kommentarer | Läst 4773 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av Erre fre 29 jan 2016, 22:28
Tid för läkning är väl investerad tid! Även om man är rastlös och vill mer.
Hoppas du kommer tillbaka där du var innan du blev dålig!
av sundelius lör 30 jan 2016, 00:35
Ja vi saknar den goe gubben som pratar för sig på sina videos :cry:
Krya på dig :YMHUG:
av totte lör 30 jan 2016, 02:44
Det är svårt att komma igång när man hamnat i bakvatten ett tag. Det är inte klokt vad det finns många anledningar att inte ... Känner igen det så väl, hamnar ibland i det där tillståndet när det känns nära på omöjligt att ta itu med just det där som man hela tiden går och tänker att nu måste jag väl snart ta itu med det.
av lfq lör 30 jan 2016, 08:58
Vi får hoppas på bättre väder nu, det gör det lite roligare att komma ut i skogen. Och det finns en dag i morgon också.
av Uvskogen lör 30 jan 2016, 09:17
Skriv på Skogsforum så löser det mesta sig! Skogen kom hem till huset i natt!
Gårdsbjörkens ena stam gick av och föll över balkongen. Fönster och tak klarade sig precis! Blir inte overksam idag i varje fall :smile:
Bilagor
av isteskog lör 30 jan 2016, 09:47
Ta jobbet i den takt du orkar med, man får glömma bort hur mycket man orkade tidigare. Har själv ryggont på 4:e veckan ..... det kliar i fingrarna nu när det har varit bra förutsättningar i skogen ett tag!
Det blåste ner en björk i natt här med. Missade ena maskinhallen med 5m.
av Slurfi lör 30 jan 2016, 10:44
Ajaj, tur att ingen kom under åtm.
av Tosca lör 30 jan 2016, 11:25
Så länge du inte är ekonomiskt pressad att jobba för att dra in till livets nödtorft är det ju egentligen inte bråttom med något alls, att allt inte går som man vill eller planerar är ju ganska naturligt ibland.
av Uvskogen lör 30 jan 2016, 15:49
Tosca skrev:Så länge du inte är ekonomiskt pressad att jobba för att dra in till livets nödtorft är det ju egentligen inte bråttom med något alls, att allt inte går som man vill eller planerar är ju ganska naturligt ibland.


Nä det har du ju väldigt rätt i!

Fick en det väldigt påtaglit demonstrerat i natt dessutom. :wink:
av halvproffs lör 30 jan 2016, 20:03
Trots dessa konstiga väderbetingelser har jag trots allt fått en hel del gjort i skogen. Önskar dig snabb förbättring till normalläge eller bättre med ordinarie aptit på skogsarbete mm.