Det har varit 2 månader med massor med jobb, plus det här med skogen. På det ska man börja tindra i tid också. Tänkte att jag ger f-n i det här med skogsforum och blogga. Det går inte så bra, saknar återkopplingen. :smile: Så, nu sitter jag här, överjävligt nöjd och glad med 4 dagars ledighet framför mig. Stå ut med mig, jag gör en lista!

* Företaget mitt slog alla rekord i både intäkter och resultat!
* Alla har jobb, minst till sommaren!
* Hittat felet på fyrhjulingen, motorn som styr islaget av drivning fram+ difflock är trasig. Fick ny på garanti. Ska bytas i morgon :wink:
* Dotter kom hem idag, sonen för någon dag sen, för att fira jul med oss!
* Vi träffades alla grannar och firade midvinternatten i kväll med brasor och glögg i massor (en rackare hade plunta med sig också-...)

I morgon går jag ut med båda "barna" och hämtar julgran. Detär en tradition som kan göra en lätt tårögd om man vill. Carola på spelaren gör det ju inte lättare att inte tåras... :wink:
Nu har jag en början på året som är mer än välfylld med jobb, men jag hoppas hinna med den där gallringen jag pratar om. Måste ju göras och är nog bra för mig av alla möjliga skäl.

Nå, nu lägger jag bilnycklarna på hyllan (allt som behövs är i matkällaren) och bara frustande, flåsande, gottande, rapande - ja du vet - hänger mig åt jul.

God Jul!

12 kommentarer | Läst 13006 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av totte lör 22 dec 2012, 01:43
Underbart! Håller med om allt, utom Carola, det är inte min musik! Ha det så otroligt bra det bara går nu, God Jul Uvskogen och hela familjen som du gärna hälsar från mig!
av Kse lör 22 dec 2012, 02:05
Gott! Go jul på dig.
av Blivande snickare lör 22 dec 2012, 02:18
Vi vill se ett blogginlägg om julgrans transporten åxå! :wink:
Go jul Uvskogen!
av Slurfi lör 22 dec 2012, 02:18
God Jul.
av Tosca lör 22 dec 2012, 07:56
Kanske dålig återkoppling, men vi är nog många som gillar att läsa om dina vedermödor och din välgång.
Inte alltid positivt med för mycket jobb, men du verkar duktig på att delegera och ta in anställda så att du hinner med dig själv också.
av lfq lör 22 dec 2012, 11:20
Fina traditioner det där med midvinterbrasa och julgranshämtning. Jag hämtade min yngsta vid tåget igår kväll så nu är vi också samlade. Granarna högg jag för tre veckor sen för att ha en utegran också.
Nä, nu är det dags att valla laggen. det blir nog blått idag med en blå extra i fickan.
av axwell lör 22 dec 2012, 16:28
Gråta till Carola, inte riktigt min "likör", fast nästa artist känns mer uppfriskande så länge det inte är Jöback.

Resten låter fantastiskt, Ha En God Jul!
av bodaedet lör 22 dec 2012, 16:33
God Jul Uvskogen, det är alltid lika roligt att läsa om dina vedermödor, kul att det går bra också. Man får nästan lust att börja blogga. Mina små bor hemma än, vi var ute i förmiddags och tog granen
God Jul
av ananders lör 22 dec 2012, 19:06
God Jul Uvskogen, saknat dig på bloggen. Blev lite orolig att du hamnat i en liknande sists som masterchief. Kul att det går bra för dig och att dina barn fortfarande kommer hem till jul.
av M-F lör 22 dec 2012, 20:20
God jul Uvskogen! :smile:
av Uvskogen sön 23 dec 2012, 16:09
Uvskogen skrev: Tänkte att jag ger f-n i det här med skogsforum och blogga. Det går inte så bra, saknar återkopplingen. :smile:


Alltså, bara så ingen missförstod mig. Jag "återkom" för att saknade den återkoppling som jag får, och har fått i flera år, av olika här på forumet när jag skriver.
Bara så ingen tror jag var ute och fiskade efter "kommentarer" eller så :grin:
av Mangan sön 23 dec 2012, 16:22
Okej, då tar jag tillbaka min kommentar! :D :D