Vilken resa! Hela 280 mil från lördag till tisdag kväll, låter kanske galet men vi njöt av varje stund. :grin: Nu blev det lite längre än tänkt då ingen ursprunglig plan följdes, men det blev som sagt hur bra som helst. Var tvungen att vara tillbaka senast onsdag, det är en konsekvens av att driva eget företag av mindre format, man har ingen som går in i stället för en själv.

Startade med att åka från Gagnef till Gävle och hämta upp Sara, min dotter. Vi bröt färdplanen direkt och körde av i Sundsvall mot Junsele där första övernattningen skedde.Har aldrig varit där, vi bodde på en camping vid djurparken och en slalombacke med vacker utsikt.
Middag första kvällen - mysfaktorn är stor!
Utsikt från slalombacken i Junsele

Från Junsele for vi raka vägen upp till Långträsk och Högbacken (ligger på vägen mellan Piteå och Arvidsjaur). Var förbi och tittade till Farmors grav. Vi åkte också upp till Högbacken där mamma växte upp och tittade lite. En del har förfallit sen jag var där mycket som barn.
Min mammas barndomshem
Gamla skolan

Sen åkte vi via Arvidsjaur upp till Jokkmokk, fast vi hade tänkt stanna i Slagnäs utanför Arvidsjaur. Sen började det ta väg med förskräckelse i mil men mer om det i nästa inlägg.

0 kommentarer | Läst 1935 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild