Hade hoppats få hämta hem min linkran idag. Men, det vräker ner ett kallt elakt regn på oss. :sad: Men nu hade jag ju redan tagit av bakvikten och skopan, så traktorn var lätt och fin. Fick bli en tur i regnet i stället. Det går som ett spjut på 5:an, tyckte mig uppfatta enbart glada miner på kön bakom mig på 70:an :wink:

Kom hem och kollade alla oljor och sånt. Motoroljan ser helfin ut, verkar inte vara en vattendroppe däri. Läcker inget runt skarven mellan motor och växellåda heller. Behållaren för oljan till servostyrningen var också välfylld. Det läcker inget alls, men ändå försvinner det vatten ur kylaren på något mystiskt sätt. Får lov att fylla på någon lite då och då. :???:

Skit samma, nu har jag gjort en stor brasa i pannan, aldrig gjorts förr i juni. Nu är det varmt och skönt och har köpt några flaskor av en öl som är på "tillfälligt besök" hos systembolaget. Innis&Gunn - scottish pale ale. Första klunkarna är väldigt positivt, särskilt som jag tar dem samtidigt som jag läser om de otroliga själarna som cyklat Siljan runt idag, typ 13 mil. :smile:

1 kommentar | Läst 2891 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av totte lör 02 jun 2012, 20:16
Samma här, ett riktigt elakt kulingpiskat regn på eftermiddagen.

Troligen har du nån liten pysläcka i kylsystemet som bara läcker när det blir varmt och lite tryck. Så kommer det ut på nåt som är varmt och avdunstar direkt så du ser aldrig vattnet.

Här eldar vi i kaminen, har inte gått på ölen än, men det kommer :grin: .