Fick en beställning på konsultjobb igår, till bra timpenning. Ca 700 timmar, gör mig i praktiken fullbelagd fram till nyåret. :mrgreen: Mycket vill ha mer heter det, men jag skulle vilja få in lite till för få upp ett mer ordentlig överskott. Man vet aldrig i dessa tider vad som komma skall. :???:
Fast nu är det bara att vara glad och hoppas på att posten dessutom kommer med "manualer" för Sepsonvinschen :grin:

Vad värre är att det är ett till skogsskifte ute till försäljning, och detta ligger ännu bättre till än det jag tidigare tittade på, i somras (blir inte nåt bud på, passade inte mig riktigt.). Det och lite flyt på ordersidan är en farlig kombination :wink:

5 kommentarer | Läst 5020 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av sunemangs ons 17 aug 2011, 13:16
Får man fråga vad du jobbar med?
av Uvskogen ons 17 aug 2011, 16:11
Konsult inom IT (ledning, organisation, affärsutveckling), dvs inte så mycket teknik, kunde det en gång i tiden.

Fast det hindrar förstås inte vänner och bekanta att nyttja en som support "du som kan IT". :wink:
av Anonymous ons 17 aug 2011, 18:48
Uvskogen skrev:Vad värre är att det är ett till skogsskifte ute till försäljning, och detta ligger ännu bättre till än det jag tidigare tittade på, i somras (blir inte nåt bud på, passade inte mig riktigt.). Det och lite flyt på ordersidan är en farlig kombination :wink:


Förstår inte riktigt om du menar att det inte blev bud på det förra, eller på det som nu ligger ännu bättre till ..., men förstår ditt köpsug och vill hålla dej varm med uppmaningen: Det är inte ofta som ett lämpligt tillköp dyker upp, det kan dröja många år (om det ens kommer), så fundera noga om det är ett tillfälle som du kommer att ångra om det gått dej ur händerna!
av Uvskogen ons 17 aug 2011, 20:01
Jag valde att inte lägga bud på den jag kollade på i somras. Väntar på handlingarna på den som ligger ute nu, har gott om tid på mig för den. Du har nog alldeles rätt, jag hann ju bli medelålders innan jag hittade den jag har nu! Dessutom så känns det gott att äga något rejält nu när börserna far både hit och dit.
av Kalajsen sön 21 aug 2011, 02:27
Vad gav du för den marken du har idag?