Sitter här i soffan och tänker på hur det lilla kan vara stort på något sätt ändå. Ja menar, stora människor får stora pris hela veckan. Än har de koll på universums utvidgning eller också har de bidragit till stora samhällsomvälvningar. Eller bara skrivit en dikt eller fler.

Här sitter jag och läser inlägg i skogsforum. "kse", har fått snö och missat att sätta på däcken till tantens bil, "nexon" hittar en grålle i en lada. "totte" har svetsat mer järn och satt färg på det. Min dotter kommer hem från SLU på fredag och ska vara med på älgjakten. Sonen har håvat smådjur i en damm idag, blir visst lite mer biologisk av det. "OAS-forest" är förbannad på kyrilliska bokstäver från SLU och "molnia" behöver en biolog. Duktig på jobbet var jag själv idag. Många små saker men som en alldeles ovanlig fredagskväll känns ganska stora. Gillar er skogsforumister, ni har visst lite sisådär smygande blivit en del av mitt liv! Kanske skogsforum är ett socialt medium. Du vet en sån som länkar en till en annan. Eller kanske ett till annat? Travesterar "nolltax" tror jag, ånyo blev litet ting någonting!
Må gott i helgen kära vänner med lustiga namn!

7 kommentarer | Läst 6604 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av lilltrollet fre 07 okt 2011, 21:45
Det var ju ett positivt och trevligt inlägg såhär på fredagkvällen, man ska ta vara på dom "små" sakerna som dom säger :smile:
av Slurfi fre 07 okt 2011, 23:16
Skoj är det, kul åxå att följa på distans fast man är på semester osv.
av nexon lör 08 okt 2011, 00:19
Trevliga funderingar. Trevliga bloggar som skrivs här. Någon som bor i mitten av sverige somkänner för att dra ihop en bloggträff till sommaren. Bara en tanke.
av totte lör 08 okt 2011, 00:57
Uvskogen och jag hade "bloggträff" i somras, det var mycket trevligt! Kan sen bara hålla med, mycket trevligt att läsa dessa små funderingar om stora ting och stora funderingar om det lilla.
av Uvskogen lör 08 okt 2011, 07:23
totte skrev:Uvskogen och jag hade "bloggträff" i somras, det var mycket trevligt!


:-bd
av masterchief lör 08 okt 2011, 13:01
Skogsforum är bra mycket bättre socialt media än både facebook o myspace:-)
Utan det hade man absolut inte fått så mycket trevliga nya vänner.
Och inte minst slipper man bekräftelsehetsen folk söker på facebook:-)
av totte lör 08 okt 2011, 22:57
Så sant! Tack för senast förresten!