Blev en dag i skogen, men inte för skogsarbete eller vägarbete denna gång. Vi hade efterjakt på kalv, vi blev 11 st i varje fall.
Åkte ut vid 7 tiden i ett riktigt ruskväder, snöglopp och mörkt. Inte blev det mycket bättre under dagen, snarare tvärtom. Eftersom jag anses som vältränad :surp: av jaktledaren, tycks bero på att jag har setts skotta grus :wink: , fick jag ett av passen "på berget" #:-s . Vid lunchtid så började dimman komma krypande, tillsammans med att snön övergick till en finfördelad duschliknande regnsort :evil: . Såg ingenting, hörde inget och någon brasa kunde jag förstås inte göra då den som sist hade passet tyckte det var onödigt att lägga dit ny ved :evil:

Nå, såg vi någon kalv då? Nä, förstås inte, de tycks vara som bortblåsta eller hur man nu ska uttrycka det. Däremot såg vi 1 ko, 1 fjoling, 1 pinntjur och 1 större tjur :lol: Typiskt eller hur.

Nå, en så ruskig dag måste förstås få ett bättre avslut, och så blev, och är det. Tack vare en underbar hustru :grin:

(Hoppar jakten i morgon, blir min första sovmorgon på 4 helger, på tiden. Ska dessutom upp tidigt på måndag för att åka till Wien :smile: Inte för nöje utan för jobb, men tack vare att biljetterna blir 80% billigare om man åkte på måndag i stället för på tisdag så får jag en ledig eftermiddag i Wien. Det är kul, har aldrig varit där. :smile: )

1 kommentar | Läst 2224 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av totte sön 15 nov 2009, 02:42
Flygprislistor är icke begripliga för en logiskt tänkande människa! Fick en och en halv semesterdag i Paris för 12 år sen av samma anledning. Var på en konferens som pågick onsdag till fredag fm. Om jag åkt hem på fredag em så hade biljetten kostat 10 lakan, åkte jag hem på söndag fm så kostade den 3. Så med två extra hotellnätter för ca 1000 spänn/styck så sparade universitetet 5000 kr på att jag kunde lulla runt i Paris och ha trevligt på fredag em och kväll och hela lördagen. Var uppe i Eiffeltornet, det var rätt häftigt.

Så hoppas jag att du får en bra vistelse i Wien!