Är fodret på plats? Nä, det kom inte iväg från leverantören före helgen, lika bra det, fick driva runt hela helgen i stället. :grin: Ska komma den här veckan sen skruvar jag ihop traktorn och hoppas att allt fungerar, hoppas det inte är någon skillnad på mitt originalfoder och det jag får nu. Fungerar det inte alls så vete tusan om jag inte lägger ner det här med traktor, då var det nog inte min grej :???:
Har beställt drivning till min gamla ATV-XYZ-vagn. Efter många om och men så ska den få drivning. Räknar med att med det på så kommer jag fram överallt, allra helst när banden sitter på. Priset blev något helt annat nu än för 2 år sedan även om ATV-grejor fortfarande är fånigt dyra jämfört med traktorprylar. Men det finns som sagt fördelar också med de små smidiga grejorna, särskilt när man har en lite skog som jag. Så nu blir det som jag kom fram till förut. Fyrhjulingen drar fram till väg, där lastar jag på traktorkärran och kör hem.

Drivbandet som gick sönder, fick massor med långa sprickor från insidan och 1 dm in mot mitten. Frågan ligger fortfarande och "behandlas" hos leverantören. Hoppet om ett helt fritt garantiutbyte är väl inte så stort, även om det känns som det riktiga. Men kanske ett riktigt bra pris på ett nytt är något att hoppas på.

Annars är det rätt lungt i skogen, har lite röjning att göra framöver men ingen drivning. Annars har jag inspirerats av "totte" och planterat. I drivbänk (förstås), om än i lite annan omfattning :wink:. Dill, grönkål, sallat, sockerärtor etc
Mycket gott i denna....


1 kommentar | Läst 2374 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av totte tis 07 jun 2011, 10:30
Var ju tur att du hann plöja fälten innan traktorn dog :mrgreen: