Ja, förra helgen ägnade jag mig åt brottning med sonen. Det har med manbarhetsriten att göra. :wink: Självklart vägrar jag förlora och kastar mig raskt in i brottning på lördag kväll. Direkt från soffan till en match. Självklart så gör jag illa mig, och vila denna vecka har inte gjort någon nytta. Så denna strålande dag får ägnas åt wordfeud, köttgryta, köra sopor (sonen bär). Trist men sant. Nåja, KArin tycker i och för sig att det är bra att jag håller mig hemma och gör "lite nytta i stället för att bara vara i skogen" :shock:

Utegranen blåste ikull i går! Har aldrig hänt förut att hela fästet lyfts upp och ut marken. Det är så blött nu att jorden håller ingenting. Annars så brukar det ju vara fruset nu. Nå tre långa järnrör har nu slagits ner med slägga (sonen hamrar, jag pekar). Nu välter den inte och till sommaren ska fäste gjutas fast. Se där en konsekvens av klimatförändringen i vardagen.

6 kommentarer | Läst 3600 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av masterchief lör 26 nov 2011, 13:11
Har bjudit in dig på ett spel :mrgreen:
av totte lör 26 nov 2011, 13:55
Hahaha! Som man bäddar ... ! Manbarhetsriter, gubbar i vår ålder skall ha klarat av dom för länge sen, medans man är kapabel =))
av Uvskogen lör 26 nov 2011, 19:48
totte skrev:Hahaha! Som man bäddar ... ! Manbarhetsriter, gubbar i vår ålder skall ha klarat av dom för länge sen, medans man är kapabel =))


Nå, nu var det faktiskt sonen som utmanade, kunde ju inte bara vika ner mig då, måste ju visa att jag fortfarande lever. Fast resultatet blev ju tveksamt förstås :wink:
av th lör 26 nov 2011, 21:16
Vad är lärdomen av detta? Undvik att skaffa söner :wink:
av lilltrollet tis 29 nov 2011, 21:16
Ajajaj, bättre med skadan nu? 8)
av Uvskogen ons 30 nov 2011, 10:25
@th: Ha ha, nej de är bra att ha, men man ska nog bli bättre på att inse när de inte längre är "min lille pojk" utan ha blivit "stora karln". Nu vet jag :wink:

@lilltrollet: Ja, tack och lov. Kan sova i sängen igen :smile: