Ja ska man vara sådär dyster så skulle jag kunna säga "Tänk att man aldrig får vara glad". När linkran var klar och allt fungerade så märkte jag att lyften inte orkade hålla den upp mer än någon minut när pumpen kopplades ur. Något är fel med lyften, har fått en massa tips i en tråd i forumet och problemet som så är i en tråd i Verkstan nu (viewtopic.php?f=38&p=182660#p182660) .
Nå, nu är jag inte så dystert lagd utan jag försökte hitta en genväg, utan att behöva börja skriva. Min lyft har ett låsläge högst upp. Nu gick det inte att hissa så långt på grund av tryckstången så jag funderade på att göra något special (mer om det här viewtopic.php?f=8&t=14319 )
Hursomhelst, jag kunde inte låta bli, en av forumets alla duktiga mekaniker berättade att han renoverade sin trepunktscylinder på 1,5 timme. Sagt och gjort, jag for ut och skruvade så snart regnet upphört.
Så här ser det ut nu (se fotona nedan). Det här för med sig ett nytt problem tyvärr :smile: Hur ska jag kunna skruva tillbaka de här delarna utan att snygga till dem först. Om jag gör det, hur ska jag kunna skruva tillbaka dem på resten av hytten som den ser ut :roll:
Plockar bort hyttdelar för att komma åt
Delar som väntar på att återmonteras direkt -eller?
Läckande cylinder kanske? Massor med fett som nog inte ska vara där...
Kanske man skulle ha det lite mer öppet bak?


1 kommentar | Läst 3457 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Uvskogen

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: sön 20 jul 2008, 18:33

Uvskogens skog i ord och bild

Kommentarer

av Blivande snickare tis 07 aug 2012, 23:21
Kanske jag får rätt ändå... :wink: