Kör fortfarande med lånemaskin, och vet inte mer än att de väntar på delar till maskin, de har när maskin ändå var inne på verkstan bytt och byggt om en del , bla oljekylaren och fläckten, har inte själv varit och tittat, får uppdatera senare.
Posten som markägaren själv ska skota tog slut igår förmidag, 750 fub, så det blev flytt söderut igår, ner till vretstorp igen, en rotpost på 900 fub, och ikväll kom skotaren , så jag hann få ikull lite innan han kom.
Börjar pratas om att vi skall stå still två veckor , sista i mars och första i april , men det är inte spikat , får veta det imorgon eller på fredag.
Annars så rullar det bara på , har bara varit ett haveri på demomaskin, kedjan som stoppar så inte boggilådan slår runt , ramla av , bultarna till fästet i boggilådan gick av.

3 kommentarer | Läst 3934 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Thunborg

Huggarmästare

Blev medlem: tor 17 jan 2008, 21:23

Thunborgs blogg
Rosendals skogsavverkning är namnet på företaget som jag Magnus,sambon Veronica och svärfar Börje driver.Kör slutavverkning åt Booforssjö .
Med en Eco-log 590 D 09a och två Rottne SMV skotare, en 98a och en 04a.
Hemort är Vingåker , men arbetsområdet är Sörmland , Östergötland ,Närke och Västergötland. Har två anställda.
Har även några Gutefår för att hålla marken öppen , här på fort Rosendal :P

Kommentarer

av skogsjan695xl ons 04 mar 2009, 21:57
skönt det rullar och går iaf, och att de gör i ordning maskinen din riktigt dena gång.
Går den demon bra?
av Thunborg ons 04 mar 2009, 22:03
Jodå demon går bra med undantag för för kedje spännaren, det sitter en supercut som är duktigt glapp på den, kedjan vill gärna hoppa av , lite för ofta tycker jag.
av kalhygge tor 05 mar 2009, 10:25
Kolla trycket till SuperCutten - den e lite kinkig på det.. Men om de e slitet i fästet så fladdrar väl ditt lååååånga svärd.
Om du vill att det ska gå bättre kan du få låna lite 59 cm svärd/kedjor av mej :)