Hade tänkt att fixa med bokföringen igår afton men hade en sånn fruktansvärd huvudvärk så gick å la mig direkt efter middagen... vaknade som tur var vid 04.00 nu imorse så man hann skriva ut en del papper samt leta reda på alla förutom ett kvitto.. jaja det får duga, blir att lämna in papprena till redovisningskonsulten i afton (om man nu hinner tillbaka innan dom stänger)


Annars flyter det på som vanligt, planteringen går lite halvsegt då vi bara är runt 12 personer som jobbar med det, förra året var vi runt 18-19 personen vid den hära tidpunkten. Får hoppas att man får ihop lite fler tills i augusti. Men passar bra att fara och göra alla småa hyggen nu på våren och sedan får man göra de större i augusti (16ha+)

röjningen är i fullgång mycket akuta underröjjningar för tillfället. Men det ser ut som att vi ligger någon vecka framför skördarna.

bytt lite röjjtrakter med en annan entreprenör, var skönt att kunna ge bort lite besvärliga röjjningar och få några enkla röjjingar som dessutom geografiskt sätt ligger bättre till :)


näe nu skall man ut och härja bland myggen och getingarna... sorkarna däremot är helt borta i år, förra året såg vi sork på varenda hygge vi var på nu ser man typ huggormar eller rovfåglar på varje hygge istället.

0 kommentarer | Läst 26919 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

SkogsGotte

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: tis 06 maj 2008, 19:06