Thunborg skrev:
Rolf skrev:
Thunborg skrev:Går 1210 .an bra med pendohytt :?: några bekymmer med vatten och ac slangar :?: Jag är nyfiken för vi har pendohytt på skördarn men den svänger vi inte runt helt med 8) Hur hög blir du på trailer/dunderbygge :?:

Hej pendo är inte fel men har stora bekymmer med vattnet på vintern blir det minsta luft i systemet så får man lufta på taket ( LÅSSA SLANG ) inte roligt vid -20.
Sedan är dom trång i hytt men det får man ta om man vill gunga lite, å så vidare hög blir den inte när man sänker ned hytten.

Vi har lite bekymmer med att vatten och ac slangar nöts under lagret.Nogra bekymmer med luft har vi inte men är inte din cirkulations pump som ligger under stolen trasig , på skördarn sitter det desutom en till cirkulations pump som hjälp bara för att det är för långt mellan motor-hytt.

Jo cirkpump funkar inte som den ska (glapp i en kabel) men man får ju värme endå.
Alla slangar å elkablar är bytt efter en brand under hytt stopet var borta så hytten gick att snurra hur mycket som hällst.
Så efter ett tag så vart det elfel med kortslutning som följd det bran i ca 30sek men det räcker för att allt ska bytas.
Hur ofta får ni byta slangar då :?:

1 kommentar | Läst 1376 ggr

Mer om bloggaren

Rolf

Juniorhuggare

Blev medlem: lör 24 mar 2007, 09:16

Kommentarer

av Thunborg sön 20 apr 2008, 13:56
Det brukar bli en gång per år men ibland har man otur att slangarna lägger sig fel när man bytt, numera har vi satt skarv i luckan vid vridmotorerna och i midjan så man bara behöver byta 1,5 m, endast vatten slangarna.Nu är det ju lite trängre på skördaren olltså mer grejer som går upp i stolpen. Sen har vi begränsat så vi inte kan surra runt.