Tänkte försöka ge mig på att packa lite eftersom man snart flyttar men när jag fått ordning på förrådet och fyllt två väskor med kläder så känns det fortfararande som man står och trampar på samma ställe :evil: :sad: . Behöver verkligen ett LASS bananlådor att packa i, det känns ju som att man inte ´har så mycket saker eftersom man inte är så gammal ännu... men lik förbannat så är det ju så gott som knökafullt var man än tittar... Då känner man sig inte så inspirerad att plocka.... :???:


Jaja, Får förhoppningsvis tag i någtra lådor i morgon så då kan man packa ner en del på kvällen... (kör dagskift i morgon :) ) Så i morgon kväll får man förhoppningsvis lite gjort... :roll:


Tur att huset nere på gårn töms nu i helgen så man kan köra ner lite lass då och då tills man flyttar in... När jag flyttade hemifrån så hade man allt packat 2 månader innan man flyttade men då var det ju liksom bara sakerna som fanns i pojkrummet. har fortfarande en hel del saker kvar hemma hos mamma men dom tar man ju upp på gården nu... :)


Nej att flytta det r bland det drygaste man kan göra, Förhoppningsvis ska det inte flyttas mer för min del nu... ^:)^ det känns riktigt skönt, nej jag får väl ta tag i plockandet en stund till innan man ska till skogen...


Hej på er!!

4 kommentarer | Läst 19871 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Pidden

Semi-proffs huggare

Blev medlem: tor 11 jun 2009, 19:36

Kommentarer

av masterchief tis 12 okt 2010, 22:24
Har ett gäng flyttkartonger i ladugården, men det är nog lite långt att komma o hämta...
av Pidden ons 13 okt 2010, 21:03
Haha! Ja lite långt... hade visserligen blivit ett trevligt studiebesök hos Ferdinands skogstjänst och Fröjerum :)
av masterchief ons 13 okt 2010, 21:16
Får väl komma förbi någon gång när det lugnat ned sig med flytt så vi gemensamt kan banka lite vett i Adde :wink:
av Pidden ons 13 okt 2010, 21:36
Haha, ja får nog bli så... ;)