Innan ni börjar fråga så kan jag meddela att rubriken kommer från en "line" i en av mina favoritlåtar för tillfället " You gonna go far kid" - Med Offspring


http://www.youtube.com/watch?v=5_LxyhCJpsM&ob=av2e


Har inte riktigt haft tid denna helgen med att blogga, haft arslet fullt mer eller mindre... :roll:

Tänkte bara skriva en rad om att bokegallringen flyter på som den ska. Färdar väl troligtvis den nu i veckan, Sen blir det flytt mot Granefors för en dags löv/tallgallring och sen vidare mot E-Ons marker i Mörrum... :-bd Bokegallring där också.... :smile:


Så vi har ju en fin liten runda framför oss nu... :grin: Sånt gillar vi...


Jag hoppas att allt flyter på som det ska nu i veckan... i helgen ska det köras flyttlass åt farmor och farfar, sen ska jag själv börja packa ner min lägenhet... :P (måste ragga tag i bananlådor :???: :roll: ) så jag skulle tippa på att i början av November så flyttar jag in på Solö Gård :-bd :grin: ...


Ska höra med grannen om han inte vill stalla in ungdjur hos mig eller så blir det småskalig fårproduktion :) (Flickvännens väninna skulle fundera på erbjudandet om säsongsbete för häst) Har några mossar som skulle behöva betas..

Nej så det kommer väl bli en del fix att göra, Röja och stängsla in betesmarker. Samt en hel del skogsröjning och iordingställande av vändplaner.

Har förresten kikat på en traktor att kanske köpa, (vill gärna ha kommentarer,råd och tips om detta) :) Det är till viss del troligen ett renoveringsobjekt men jag ska prata med ägaren om vad har är villig att sälja härken för.. (I skicket den är nu så kan jag erbjuda honom 15000 om han fräschar till däcken, och sen fixa till resten själv) (byte av en ruta,ny stol,lampor,LGF-skylt och el). men vi får se, det kanske dyker upp nåt annat som är mer användarvänligt på en gång :mrgreen:

Avslutar med lite bilder från föregående vecka :)

Skördarn
Hittade en gammal "domänsax" i boket
3 kommentarer | Läst 19089 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Pidden

Semi-proffs huggare

Blev medlem: tor 11 jun 2009, 19:36

Kommentarer

av totte mån 11 okt 2010, 14:21
Har förresten kikat på en traktor att kanske köpa, (vill gärna ha kommentarer,råd och tips om detta)


Skriv ett inlägg i Traktorforumet här så kommer du att få veta allt om varför du inte skall köpa den och minst sjutton tips på vad du borde köpa i stället :lol:
av Uvskogen mån 11 okt 2010, 20:20
totte skrev:
Har förresten kikat på en traktor att kanske köpa, (vill gärna ha kommentarer,råd och tips om detta)


Skriv ett inlägg i Traktorforumet här så kommer du att få veta allt om varför du inte skall köpa den och minst sjutton tips på vad du borde köpa i stället :lol:


Ha ha, och jag ska, och kan, nu också kasta mig in i den "diskussionen" :lol:
av Pidden mån 11 okt 2010, 22:17
haha, okej... :)