Ja hallå skogsforumet !
Får börja med å skriva att dethär är då en Viktig plattform viktigare än Googles sökfält iaf på kanske inte de mesta tipsen men de Bästa åtminstonde (å det gör då mycket i min bok !)

Ja jag fick för mig å köpa en Husqvarna 234se/sg från 1983 he var kanske lite impuls på plattformen www.blocket.se meeeeeeen likförbannat så är jag utbildad Skogshuggare sedan 2004 det var Bara så Enkelt det var Minikravet på gymnasieutbildningen utan att bli Skogshuggare blir det heller inte nån Examen på 2000talet på Kalix Naturbruks Gymnasium (jag slutförde examen med att bli Kursetta/stipendiat inom Vattenbruks programmet .)

Så då fick 1av två på bilderna bli min helt enkelt .
Även om jag int hållt på med huggandet sedan 2004 förutom ett röjsågspass hos en bekant uppefter älven 2020.

Så tog jag mitt efterlängtade break från konsten ja den blodiga kroppskonsten efter dryga 12år som slav för nålen å elen å risken för Blodburna sjukdommar så var det dags å ta ett break å ta några stora 47ors kliv åt sidan å slippa obehag som bedövade kunder ..

Så då började jag jobba för Bodens kommun Park&Skog å har rönt omkring inom stadskärnan å utkanterna av byarna med röjsåg (det har då tydligen kommit kort sedan 2012 vilket jag inte kan förstå är En intresserad så Bryr sig En !
Men Okey jag spelar med å köper röjsågskorten i höst för snäva 6000kr å köper mig en motorsåg för nurackarns är det svårt å finns en röjsåg som känns bekväm å arbetsvillig mer än tyska varianter som fettoksa*ans dör i minusgrader (japp tysken köper då aldrig jag ).Visst jag fattar att folk vill ha pengar men de kan väl fasen inte bygga en plattrensare av en röjsåg va? För å peka på detta a-moppe samhälle ungefär som eporna som int ens är duetter eller 140s ..

Så då vart det en motorsåg till en början å lära om igen ca 20 år senare !

Å ungefär här dör mitt engagemang för å skriva mer ikväll . Då blir det grund bilder från Början å där för sfi:s uppladdningstjänst .

Ja den går att såga med å tänder ganska enkelt den smörjer fördjävla dåligt å det har sin förklaring å som kommer senare .
Hälsningar PRN

Japp det går å göra små assietter . Men he smörjer dåligt !
0 kommentarer | Läst 390 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

PRN

Medelhuggare

Blev medlem: tis 01 nov 2022, 22:52