Jahaja, då vart man förkyld då. Fick bli lättare arbete igår, tänkte mig leta upp gränsstenar som jag varit lite osäker på. Skall röjas och sedan fälla överståndare och gallras, bra att vet var gränsen går då.

Tog en bild av kartan i mobilen, och ett 50m måttband. De två stenarna längst upp och den längst ner hade jag koll på, men i mitten var det lite igenväxt. Bekräftade den fjärde sten som jag misstänkt länge, men hittade inte femte och sista. Den skulle stå i mossen, men trampade runt en bra stund runt platsen jag mätt ut utan att hitta.


Fick upp en liten siktlinje i alla fall, tyvärr stod det en gran precis på så det gick inte hela vägen. Jag tar ner den sen.



Fint väder som synes, så jag snitslade lite inför röjning, otydligt när PG övergår till NS... Allt är granunderväxt, så tog i några naturliga stråk. Började sedan röja en kort stund. Hittade mer hjälpplanterad sitka...


Slutligen gick jag för tusende gången ner till ån för att se hur man kan få över en traktor med kärra på enklast sätt.



Inget uppenbart dök upp. :((

4 kommentarer | Läst 659 ggr

Mer om bloggaren

Mangan

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: lör 15 okt 2005, 16:22

Effektivt eller kul?
Jag vill ju inte gå back på min skog, så stora grejer får det stora pojkarna ta hand om. Men röjsåg brukar jag hinna köra, och kanske lite gallring i småbestånd? Har för många hus, och för lite tid. Och så skall jag hinna med att träna 5-6 dagar i veckan också.

Kommentarer

av totte lör 07 nov 2020, 21:32
Krya på dig Mangan!
av Mangan lör 07 nov 2020, 23:28
Tackar @totte. Har varit mer eller mindre krasslig i ett halvår nu känns det som. Av och till liksom. Fick man väl för att jag var i stort sett frisk hela 2019
av halvproffs sön 08 nov 2020, 16:02
Kanske dags att åka till hälsocentralen och ta prover? Känns som det kan vara något underliggande fel om du är dålig så mycket annars får jag säga; krya på dig som Toote skriver.
av Mangan sön 08 nov 2020, 17:46
Tja har alltid varit förkyld några gånger per år. Dessutom allergisk mot pollen etc, så det är alltid svårt att veta vad som är vad. Nu är det kanske inte så mycket pollen ute förstås. Har länge tänkt att kolla om jag har ansträngningsastma eller nåt, men nu med Covid så tänkte jag att det fick vänta.