Har aldrig tidigare deltagit i bloggarnars skara, men gör ett undantag;

Bloggvirtuosen "Totte" står inför ett helt nytt, avgörande steg, i sitt liv: pensionering (vilken startar på fredag (eller vid veckoslutet - han har avslöjat att han, sedan lång tid, är ledig på fredagar - )).

Idén är att överraska med forumets gratulationer (självklart, att ingen säger ett knyst, så att han förhoppningsvis blir helt överraskad! Hur det nu skall gå till- han är ju forumets Hawk-eye);

Låt detta bli Tottes lyckönskan, att efter pensioneringen, kunna ägna sig åt en fri sysselsättning som pensionär, omvärldsanalytiker, proffsrenoverare, pulare, trevlig prick, eller vad som faller honom på läppen för tillfället m.m.

Nu öppnas tid för att på heltid följa Tottes kommande renoveringar, förhoppningsvis flyttning till sydligare nejder m.m!

Så, håll tyst om uppropet tills på fredag morgon, men låt det då bli ett "nu dj- ar brakar det löst" i ett hejdundrande LYCKA TILL!

9 kommentarer | Läst 4501 ggr

Mer om bloggaren

Hugin

Proffshuggare

Blev medlem: sön 25 mar 2012, 20:34

Kommentarer

av Mikael tor 30 jan 2014, 01:09
Jag önskar också Totte en lugn och bra pensionering.
av halvproffs tor 30 jan 2014, 18:26
Ställer mig på led med hjärtliga grattis till dig TOTTE :grin:
av axwell tor 30 jan 2014, 19:29
Totte välkommen i pensionärernas skara, betrakta dig som ungtupp i denna församling, det går över efter några år :wink: .

Synd bara att du vill lämna regionen :evil:
av totte tor 30 jan 2014, 21:17
Har inget sett än x_x B-)
av Hugin tor 30 jan 2014, 22:12
totte skrev:Har inget sett än x_x B-)


Yes - Yes! Han har inte märkt något än!

.... blir säkert rejält överraskad i morgon bitti...!
av bodaedet fre 31 jan 2014, 01:04
Grattis Totte, har bara 23 år kvar själv.
av totte fre 31 jan 2014, 12:59
Hur det nu skall gå till- han är ju forumets Hawk-eye);


Det krävs Hugins korpöga! Oj så överraskad jag blev idag när jag fick syn på detta :grin: :grin:

Men tack Hugin och alla, blir så glad över all uppskattning som strömmat till. Och Hugins underfundiga kommentarer har länge varit mig till stort nöje här i bloggen, så jag finner det utomordentligt att han nu gjort åtminstone en alldeles egen blogg och på så vis korpar åt sig lite uppmärksamhet.

Axwell, jag vet, om folk frågar brukar jag meddela att jag är en mogen ungdom.
av Hugin fre 31 jan 2014, 22:08
totte skrev:[quote) ...utomordentligt att han nu gjort åtminstone en alldeles egen blogg och på så vis korpar åt sig lite uppmärksamhet.


... insåg, att du inte på sedvanligt moderatorvis, skulle kunna lägga in kommentaren: "Du har nu skrivit i bloggen. Ditt inlägg hör hemma i forumets rubrik: "xxxx". Men om du vill blogga så är du välkommen...

Fortsätter nog, även framgent, att vara en av asarnas korpar (som inte eftertaktar uppmärksamhet, utan endast har som uppgift att samla in och ge information om vad som tilldrar sig i omvärlden)...
av totte fre 31 jan 2014, 22:38
Skulle kanske förtydligat till "ett alldeles eget blogginlägg" :grin: