Ja, nu har vi åkt dit igen, förkylning på hela gänget hemma alltså.
Populärt detta att bli förkyld efter helgerna, undrar varför det gärna går i sjok...

Det blir mycket Emil och Pippi på TV:n när barnen är dåliga, tänk att dessa filmer är lika populära efter 40 år, kan man kalla det kvalitet...!?

Verkar vara väderomslag på gång iaf, tempen har stigit drastiskt nu i natt här i Säffle, bara -3 grader nu.
Till helgen ska det enligt prognoserna bli +6 grader här... lite synd, det kunde fått varit minus nu ett tag!
Kan tipsa om en bra sajt för att kolla väder på, norrmännen är ju bra på väder sägs det, och jag tror detta är motsvarigheten till vårt SMHI (kan ha fel, men prognoserna har iaf funkat bra).

http://www.yr.no/sted/Sverige/

Välj län eller skriv in er stad beroende på vad ni vill se.

Jag håller på med en uppdateringen av forumet (som jag skrivit om tidigare). Det är flera saker som kräver att forumet stängs av under uppdateringen och jag är en bra bit på väg. Tyvärr kan jag inte sätta någon tidpunkt när jag kommer göra detta ännu, detta eftersom man aldrig vet hur ett jobb med en specifik funktion kommer te sig, plopp och klart eller rakt in i väggen...
Jag återkommer med mer om detta senare.
Hursom, jag håller på att kolla på detta med forumets kategorier också, och jag tar gärna emot förslag från er hur ni skulle vilja ha framtidens kategorier, posta isåfall här: viewtopic.php?f=19&t=1065
Tänk på att vi kan ha underkategorier till varje kategori.

På tal om uppdatering, man märker att det behövs när man läser bloggarna nu för tiden, det händer mycket i dessa och översiktssidan för bloggarna räcker alltid inte till för att se nya inlägg, men en ändring är på gång här, likaså för skogsbilderna!

Det är kul att många dragit igång bloggar nu på sistone, jag har inte haft tid att gå in och lyckönska alla, men se detta som en lyckönskning till alla - Lycka till mer era bloggar, och blogga på, det är mycket intressant att läsa! :smile:

1 kommentar | Läst 7345 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Fredrik Reuter

Administratör

Blev medlem: tis 15 mar 2005, 11:09

Admins blogg
I denna blogg kommer jag ta upp det som anbefaller mig.
Mycket fokus kommer ligga på att blogga om forumet i sig, men även bloggning om saker som återfinns i de flesta kategorierna på forumet hoppas jag på.

Välkommen!

Kommentarer

av totte tis 06 jan 2009, 13:27
"översiktssidan för bloggarna räcker alltid inte till för att se nya inlägg, men en ändring är på gång här, likaså för skogsbilderna!"

Det tackar vi för, det känns som den mest akut behövliga förändringen nu, man känner sig alltid osäker på om man hittat alla nya kommentarer och dito bilder.

Ni får ha det bra och krya på er hela gänget. Antar att även du gillar att kolla på gammal kvalitetsfilm med Emil och Pippi :lol: