Nu idag har jag tagit ett ryck med att uppdatera bloggsektionen på skogsforum.
Det finns inte längre någon sidbläddringsfunktion för kommentarer, alla visas på en sida. Det är ju sällan det blir mer än säg 50 kommentarer och så länge det håller sig under det är inte laddningstiden något att hänga upp sig på (det är ju annars därför man främst har bläddringsfunktion generellt).

Sidbläddringsfunktionen är nu utökad om man klickar på "Nya bloggar" eller "Nya bloggkommentarer" på startsidan för bloggarna. Det finns nu också en bläddringsfunktion i toppen av sidan.

Sedan har jag äntligen fått fart på prenumerationsfunktionen. Det har varit lite problem med att få den att fungera, men nu ska den finnas som knapp över varje blogginlägg. Prenumerationen är bra. Har du en bloggare som du läser frekvent är det kanon att prenumerera, du får då ett mail direkt det skrivs ett nytt blogginlägg av din favoritbloggare!

Till sist ett tips för er som bloggar: fyll gärna i, eller uppdatera er bloggtitel och beskrivning! Det gör er blogg mer informativ och snyggare. Du kan göra det direkt via länken här: ucp.php?i=blog&mode=ucp_blog_title_description

Ha en bra måndag allesammans, nu ska jag ut och titta på en prototyptest!

2 kommentarer | Läst 2564 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Fredrik Reuter

Administratör

Blev medlem: tis 15 mar 2005, 10:09

Admins blogg
I denna blogg kommer jag ta upp det som anbefaller mig.
Mycket fokus kommer ligga på att blogga om forumet i sig, men även bloggning om saker som återfinns i de flesta kategorierna på forumet hoppas jag på.

Välkommen!

Kommentarer

av totte mån 16 mar 2015, 12:44
Det finns inte längre någon sidbläddringsfunktion för kommentarer, alla visas på en sida.

Sidbläddringsfunktionen är nu utökad om man klickar på "Nya bloggar" eller "Nya bloggkommentarer" på startsidan för bloggarna. Det finns nu också en bläddringsfunktion i toppen av sidan.


Toppen! :-BD

Låter som du har återuppstått från de halvdöda, ta det lugnt nu bara så du inte går i däck igen.
av Fredrik Reuter mån 16 mar 2015, 12:53
Jepp, jag är på gång! :wink: