Har inte blivit nå skrivet på över en månad nu,haft lite brist på motivationen! Har hänt en hel del sen sist.
Nya skotaren rasade i bakdiffen! :twisted: JD har grymma problem med det just nu tydligen. Eller egentligen är det ju NAF som har kvalitetsbekymmer,men det blir ju JD´s problem i slutändan.
Har kört lite på halvfart sista veckorna eftersom vi börjat närma oss kvoten för mars-april. Dock så fick vi påökt med 1500 kubik. Blev färdiga med skördaren och åkte in på verkstad i måndags för att passa på byta huvdbomen. Passade på att klämma ut de sista på garantin,vart en del goodwill eftersom den gått över 10 000 h. Dock så var det sprickor i den innan den passerat 10 000.
Själv har jag kört enkelskift på nya skotaren denna vecka. Helt perfekt,6 km till jobbet och knalla på för sigsjälv. :D Håller på med ett köp på 1700 kubik. Suttit och kort långkörningen,så nu är det bara finkörningen kvar till nästa vecka då de andra ska skota! :x
Imorrn ska jag följa med chefen ner till verkstaden och fixa det sista på skördaren innan vi kör ut den igen. Som typiskt är så ringde driftsledaren dagen efter vi kört in på verkstad och sa att vi inte behövde bry oss om nå kvoter längre. Är ju rätt typiskt när man passa på att åka in. Men men,vi får väl lägga i en till växel nästa vecka istället!

Ett skepp kommer lastat!

Bild


2 kommentarer | Läst 28018 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Engstrand

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: tor 01 feb 2007, 17:37

Kommentarer

av frasse tor 23 apr 2009, 22:42
Kul att se dig i drift igen,både här och i skogen.Trodde att du hade fastnat i en snödriva i fjällen :wink: ?????
Kommer det bilder från Ondskansby framöver????
av Junior Dellen mån 27 apr 2009, 17:58
Var det du som körde vid vinnersjö tro :)??