Mycket vatten har runnit i bäckarna sen man skrev nåt sist,tyvärr. Har haft lite väl sjåigt,men nu när de börjar dra sig mot kallare årstid lugnar det ner sig. Bara de sista älgarna får falla på tilldelningen så blir det bara fokus på stövarjakten. :)
I skogen rullar det på för fullt. Har uppehållt oss på "hemmaplan" på Bergviks mark senaste månaden. Skönt med fina gallrade bestånd.
Sista veckorna har vi gett oss på "vintertrakter" i jakt på grantimmer. Har väl faktiskt gått över förväntan. Dock tror jag vi får det kärvt att ta med hela trakten vi kör nu. 4000 kubik som ska ut. Skörda det är ju inget problem men....
Dock lyckades man ju lägga ner både skördare o skotare för några veckor sedan. Trodde det skulle dyka upp lite fina bilder här på forat!?
Gjorde stora 8000 h servicen på skördaren ute i busken. Kändes dock med facit i hand som de passat bättre att åkt in på verkstad istället. Normalt brukar de åka ut 2 gubbar på en sådan,men fanns inte folk till det nu. Blev uppdelat på 2 dagar istället. Skönt man körde eftermiddag!
Vi börjar tyvärr se slutet på hemmavistelsen. Ska köra ett köp samt en naturvårdshuggning efter nuvarande trakt. Sen bär det av söderut igen.
Vår flitiga virkesköpare har skrapat ihop ex. antal tusen kubik igen som skall ner.
Hoppas bara på lite vinter!
På återseende,förhoppningsvis lite mer frekvent i framtiden!!

2 kommentarer | Läst 28218 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Engstrand

Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!
Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum!

Blev medlem: tor 01 feb 2007, 17:37

Kommentarer

av totte tis 20 nov 2012, 01:38
Kul att du tittar in :mrgreen: !
av Valmet860.1 tis 20 nov 2012, 17:39
Alltid lika kul med en uppdatering från dig! :grin:
Hoppas på fler inhopp på bloggen snart :wink: