Gokväll.
Sitter här instängd på ett hotellrum i västerås och har allmänt tråkigt. Brukar aldrig vara så himla roligt att vara borta. I veckan är det ELSA kurs här nere och då blir man tvungen att åka, ska även ha lite andra möten och dylikt.
Trodde att jag skulle frysa ihjäl när jag anlände till arlanda imorse, var snöblandat regn +1C och blåste ordentligt. -20C i norrland är en barnlek jämfört med detta vädret som jag möttes av när jag klev ur planet.

Ska dock bli skönt att komma hem igen på torsdageftermiddag..

Hoppas ni andra har en bättre kväll än vad jag har!

Hade

3 kommentarer | Läst 9227 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Elias

Överhuggare

Blev medlem: fre 17 jul 2009, 22:49

Jag bloggar om lite allt möjligt när det faller mig in, mestadels om mitt arbete i skogen med gallring och uppstädning av ett helt eftersatt område på 14ha.

Kommentarer

av totte ons 14 okt 2009, 23:06
Jomen, men kallt är det, föregående natt -11, har legar runt -8 ikväll, men inte är det så friskt och skönt som på Arlanda inte.

Va tusan är ELSA-kurs?
av Elias tor 15 okt 2009, 06:56
Huvva det är så jag längtar hem till minusgrader totte!
ELSA kurs det är en kurs som alla som jobbar med el och liknande ska gå. Heter egentligen Elsäkerhetsutbildning med det långa namnet men kallas ELSA.. Lär vara otroligt tråkigt och ta lång tid, men vi ser väl, Får åka hem idag och det blir nog att jobba i skogen imorrn!
av totte tor 15 okt 2009, 20:18
Aha elsäkerhet, du får väl ta och berätta om det var lika tråkigt som du fruktade. Nå, men det blir väl uppfriskande med lite skogsgöra nu, själv har jag haft en sån där stor mötesvecka, suttit av ett flertal maratonmöten. Skall bli rejält skönt att få syssla med lite handfasta grejor i några dar nu.