Godmorron.

Blev ett pass i skogen igår, kändes att det var välbehövligt efter en slitsam vecka nere i västerås på kurs.
Har gått en kurs som linköpings universitet höll i angående reglerteknik, rätt intressant men matten var lite tuff speciellt härledningarna till varför formeln blev så. Bodde på schenströmska herrgården och maten ingick vilket var otroligt bra, inte dålig mat heller. 3 rätters middagar varje dag och fika stup i kvarten med mycket gott. Känns som att midjemåttet ökade succesivt under veckan. Åt pilgrimsmusslor för första gången, ingen höjdare men man måste offra sig ibland. :|

Tillbaka till verkligheten och skogen, åkte först på morgonen till tandläkaren vilket blev otroligt dyrt. 15 spänn för en kontroll är helt klart överkomligt. Lastade sedan upp och körde ut i skogen, fick sällskap så slapp vara ensam.
Fortsatte att mata ner träd men i meter räknat går det sakta nerför backen. Har huggit 30m genom skiftet i hela skiftets bredd nu. Tog inga bilder men snön gjorde att man blev lite lätt blöt, inte bara den som kom ner utan den som fanns i trädet. Finns det inga sågskyddsbyxor med goretex?
Hunden hade fullt schå att släpa kvistar runtomkring och gnaga sönder dem. Så hon var rätt slut igårkväll!
Mersmaken låg i det att självklart sköt jag någonting i ögat, fällde inte ner sprutskyddet när jag skulle ta ner en liten tunn björk och just när jag nuddade björken studsade någonting rakt in i ögat. Irritation resten av kvällen ledde det till men nu är det över.

Blir att åka en sväng och tvätta bilen ikväll, får se om någonting mer händer men är alltid skönt att ta det lugnt en helg.

Ha en bra helg!

0 kommentarer | Läst 2736 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Elias

Överhuggare

Blev medlem: fre 17 jul 2009, 22:49

Jag bloggar om lite allt möjligt när det faller mig in, mestadels om mitt arbete i skogen med gallring och uppstädning av ett helt eftersatt område på 14ha.