Hej.
Dagens bravader har innefattat att köra bort en bil till garaget och vinterparkera den. Äta middag med hela tjocka släkten och fira födelsedag, Kört en krånglande mercedes diesel vilket resulterade i mekning i vägrenen på en ordentligt trafikerad väg. Skynda sig hem och irra runt till en kompis skogskoja för att använda hans kedjeslip och slipa upp 7 st motorsågskedjor. Körde till sist med hans standardinställningar 30 graders och 60 grader vertikal i hans jolly slip. Vet inte om det blev riktigt bra, har aldrig använt en maskinslip någonsin. Fick irra runt rätt ordentligt före jag fann kojan och maskinen. En riktigt fin JD 1290 som är sprillans ny, har kanske gått i 2-3 månader och en lika ny JD 1510 skotare.

Jolly slipen verkade dock vara en ganska fin slip?

Hann med att jobba en del i fredags men har inte kabel för att lägga ut bilder så skriver ett inlägg senare med fredagens + morgondagens bravader.

Ha en bra kväll

3 kommentarer | Läst 8377 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Elias

Överhuggare

Blev medlem: fre 17 jul 2009, 22:49

Jag bloggar om lite allt möjligt när det faller mig in, mestadels om mitt arbete i skogen med gallring och uppstädning av ett helt eftersatt område på 14ha.

Kommentarer

av totte sön 25 okt 2009, 13:44
Låter som du körde bort och parkerade fel bil, om nu den du ställde av fungerar som den skall :mrgreen:
av Kenneth sön 25 okt 2009, 16:41
Din kompis, jobbar han åt Lindgren?
av Elias sön 25 okt 2009, 19:09
haha, det är inte min bil utan en släktings väl inrökta volvo 240. De kör bara på sommaren eftersom de är rätt nära 90 sträcket i ålder.

Rättare sagt min kompis är son till herr lindgren så det är kopplingen