Skogsmässor

Skogsbrand 2020 - ny konferens i Jämtland 24-25 mars

1 inlägg 1347 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Skogsbrand 2020 - ny konferens i Jämtland 24-25 mars

Torbjörn Johnsen  
#619143 Skogsbränder har ju varit rejält på tapeten nu på sista tiden. Den här gången från Australien. I Sverige hade vi omfattande skogsbränder både 2014 och 2018 och det verkar som vi får räkna med att det blir vanligare i ett allt mer föränderligt klimat?

Nu arrangerar MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap) tillsammans med Räddningstjänsten i Jämtland en tvådagars konferens i Östersund, 24 - 25 mars 2020.

Konferensen riktar sig till räddningstjänster, kommuner, länsstyrelser, skogsbolag, skogsentreprenörer, skogsstyrelsen samt övriga myndigheter och aktörer i de nordiska länderna som kan bli berörda av skogsbränder och effekterna av dessa.

Vi vill att du ska få en bättre bild av vad som kan hända och vad som förväntas av dig som arbetar och hanterar dessa frågor. Hur kan du göra för att förebygga och minska risken för brandskador på skogen?


Läs mer om konferensen här.   TS
Swedish Forestry Expo 2021 på Solvalla
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).