Socialt (mer om oss)

Bidra med det du kan till svälten djuren måste utfordras

2 inlägg 1524 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Bidra med det du kan till svälten djuren måste utfordras

Byggonomen  
#519003 Det är lite som att vara blodgivare alla som kan och inte blivit kontaktade kan väl ringa upp en bonde det är bara att Google bonde på nätet om man har oslått gräs så kommer de och klipper gräset och hämtar det överblivna gratis. Det ska utfordra djuren och är ett stort problem just nu i flera delar av Sverige. Idag kom de med sista packaren och har slagit ner ängen snyggt och prydligt. Annars hade jag fått betala ett par tusen för det. Det hjälper djur och bönder och vi skogsägare har nästan alla en bit åkermark som växer har sett många som inte slagits trots att vi vet att vissa familjer behöver mer mat för att utfordra djuren.   TS
Användarvisningsbild

Re: Bidra med det du kan till svälten djuren måste utfordras

Byggonomen  
#519004 Som att göra nåt bra för miljön eller gott för samhället samtidigt, bara för att få gräsmattan klippt av någon annan. Omvänd konsumtion där säljaren blir köparen som kostnadsfritt måste köpa din produkt. Ja det är mycket som händer. Sommaren spås fortsätta i samma takt de kommande åren så vi är påväg mot hårda tider verkar det som. Och det på flera plan.

   TS
Annons:
Skogsnolia 2023
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).