Traktorer och processorer

Problem med Tredje funktion

6 inlägg 2194 visningar 4 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Problem med Tredje funktion

Gaahl  
#751765 Hej!
Mitt första inlägg här och behöver lite hjälp!

Tredje funktion på min trima frontlastare krånglar.
Den fungerar bara ibland! Då den funkar klickar relät men annars är relät tyst och den funkar inte.
Är de nån här som vet va som kan va fel?

/Lasse



   TS
Lantmännen Maskin
Avatar Fallback

Re: Problem med Tredje funktion

ulfgustav  
#751768 Kontrollera elanslutningar, kan vara oxidation som är orsaken,

Avatar Fallback

Re: Problem med Tredje funktion

busholle  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#751769 Är det någon skillnad på om traktorn går på tomgång eller håller varv? Är det skillnad om traktorn är nystartad eller har körts en stund?
Det jag är ute efter är om du har låg spänning när batteriet är sämre laddat, t.ex. direkt efter start eller vid låg tomgång.

Användarvisningsbild

Re: Problem med Tredje funktion

Gaahl  
#751770 Tack för svar!
Nej de funkar lika dåligt hela tiden!

   TS
Användarvisningsbild

Re: Problem med Tredje funktion

Bert1  
#751779 Kolla + och - så du inte har nån dålig skarv/kontakt el liknande

Användarvisningsbild

Re: Problem med Tredje funktion

Könstmäster  
#756773 Har du testat bytt relät? Kanske börjar ge upp.
Annars som folk skrivit att kolla efter oxidation

Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).