Information om forumet

Moderatorloggen

63 inlägg 110387 visningar 6 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

totte  
#688537 Det händer att medlemmar blir bannlysta från forumet. Det är inte någon enskild admin eller moderator som fattar beslut om detta, utan efter diskussion med hela staben där förstås ägarna av forumet har sista ordet. Diskussioner i öppet forum om uteslutningar kan vi inte ha. Eventuella inlägg om sådant blir alltid lagda i karantän, och vanligtvis svarar vi den som postat det med PM för att klargöra. Så har skett alldeles nyligen.

Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

totte  
#735572 Apropå tråden Coronavirus En informativ sida.

Det finns en tydlig gräns för vad som får förekomma på Sfo. Vi hade nu en konspirationsteori hävdande att vaccinet är ett biologiskt vapen som Bill Gates uppfunnit för att ta kontroll över mänskligheten. Detta passerar gränsen med råge. Den dårfink som hävdade detta är nu utsparkad för gott.

Det här gäller generellt för allmänt galna konspirationsteorier, som ofta är knutna till högerextremism och antisemitism och ofta omfattar idéer om olika former av strävan efter ekonomiskt eller politiskt världsherravälde.

Sådant är alltså inte något som får förekomma i forumet.

Skall då sägas att detta inte hindrar att man sakligt får diskutera coronavaccin.

Användarvisningsbild

Re: Moderatorloggen

Fredrik Reuter  
#779551 Tog precis bort en tråd om adaptivt skogsbruk.

Tråden skar snabbt helt fel, följde inte ämnet och innehöll mest osämja.

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).