Öppna kategorin

arrende av skogsmark

3 inlägg 3163 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

arrende av skogsmark

sannala  
#379027 Hej :)
Vi är ett gäng på ca 8 personer som tränar med våra brukshundar, vi tränar personsök, personspår, apportering m.m. Vi har svårt att hitta platser där vi kan träna med hundarna. Undrar nu om det är någon här som kan tipsa oss om det finns någon som vill arrendera ut lite mark eller vet vart vi kan vända oss. Vi bor i och runt Göteborg och skulle helst vilja hålla oss inom ca fem mil från Gbg.

jättetacksam för svar
Mvh
Susanne   TS
Elmia
Avatar Fallback

Re: arrende av skogsmark

bengt.a  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#379034 Göteborgs stad/kommun äger säkert något och kan vara lite behjälpliga, finns även marker som ägs av skogsbolag, borde inte vara problem för er att få tag på areal då ni endast behöver ytor. Lycka till

Användarvisningsbild

Re: arrende av skogsmark

sannala  
#379092 Tack för svar :) skall ringa i morgon och kolla med kommunen. Som du säger så är det ju ytor vi behöver som det är ok att vara på, vi skulle ju kanske kunna dela med något jaktlag och vara där när det inte är jakt. Men var hittar man dom olika jaktlagen :?:

   TS
 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).