Skotare

problem med 1110D -05

4 inlägg 2577 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

problem med 1110D -05

olapersson  
#96682 tja!

vi har precis fått tillbaka alla hydraulpumpar/motor och monterat dom idag, allt fungerade skitbra i ca 20 min,
sen så hände något...
nu när man startar maskin så ligger drivningen på direkt, bara i en körriktning och det går inte att ändra.
(P- bromsen är dock aktiv direkt och när man slår ur den ¨så dör maskin....
vi har tittat igenom alla kablar och lite runt omkring fall något har lossat eller så men hittar inget fel...
ja har råkat ut för liknande på andra maskiner men kommer fan inte på vad felet va då.....



   TS
Avatar Fallback

Re: problem med 1110D -05

Simba  Firar 10 år som aktiv medlem på skogsforum! 
#96717 Om han först fungerade men sen fick fel är det troligen nånting inne i pumpen som lossnat.
Du kan ju testa med att lossa kablaget på pumpen och starta,då ska han stå still,annars lär du sända in pumpen på garantijobb :mrgreen:
Mät oxå tryck på fram-resp back (ska va lika när han ska stå still)

Avatar Fallback

Re: problem med 1110D -05

bonnadam  
#96829 Hallå! Bytte hydrostat pumpen på min 810b (ny från jd) samma problem som du. På sidan av pumpen sitter, jag tror de heter ställdon som sköter fram & back, i den en arm med en ögla som hade ramlat snett, gick på min maskin att plocka rätt med pumpen kvar,lite pill var de. Lyck till! :P

Avatar Fallback

Re: problem med 1110D -05

olapersson  
#96847 Lite löst, en del kvar.... Det va skit i ställdonet samt att det va sprickor och
Skadat invändigt.... Nytt ställdon, monterat samt en del annat kollat... Fortfarande problem så imorgon ska vi lämna in skiten på reklamationsrep...!

   TS
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).