Skotare

Nya vipparmar på John Deere skotarkranar

1 inlägg 1632 visningar Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

Nya vipparmar på John Deere skotarkranar

Torbjörn Johnsen  
#695503 John Deere lanserar nu en serie nya vipparmar med dold slangdragning till sina skotarkranar CF5, CF7 och CF7S. Vipparmarna som kallas XI börjar levereras under våren 2021 och kan fås på alla John Deere-skotare utom den största 1910G.

I Sverige levereras näst intill alla skotare med IBC (kranspetsstyrning) och totalt säljs 90% av John Deeres skotare med IBC. Så här skriver John Deere i ett pressmeddelande om den nya vipparmen:

Den nya vipparmen är mer robust, utskjutet är starkare och slangarna har fått en ny dragning som ökar både slangarnas hållbarhet, gör det enklare att byta ut dem och ökar kranens användbarhet. Den omdesignade slangdragningen mellan bommen och vipparmen skyddar slangarna från skador. Den förbättrade geometrin och den förbättrade balansen mellan lyftarmen och vipparmen gör att kranen följer en jämnare bana, vilket förbättrar produktiviteten.


Läs mer om nya vipparmen på skotare här.   TS
Rottne skotare
 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).