Skördare

EcoLog lanserar G-serien med helt ny hytt

1 inlägg 475 visningar 2 följer Svara, dela mm...   
Användarvisningsbild

EcoLog lanserar G-serien med helt ny hytt

Torbjörn Johnsen  
#793448 Nu går vi mot ljusare tider och snart är det även mässtider. Årets stora skogsmässa i Sverige är Swedish Forestery Expo som hålls på Solvalla i Stockholm 1-3 juni. Till skillnad mot Elmia Wood i fjol så kommer alla tillverkare av större maskiner att vara med här. De är nämligen själva arrangörer genom branschorganisationen Maskinleverantörerna. Det praktiska mässarrangemanget sköts av AT Event och det finns en bra webbsida där man kan se vilka företag som ställer ut samt annan matnyttig info.

Mässan verkar i stort sett vara helt fullbokad så det kommer att finnas mycket att titta på. Arrangören lovar också att det ska finnas olika möten och event som man kan delta i. Både entré och parkering är helt gratis men man behöver registrera sig på mässans web innan man besöker.

Skogsforum kommer att vara med på plats för att bevaka mässan, skriva och filma. Vi kommer även att sända podden Skogsfredag därifrån fredagen den 2:a juni. Tills dess så kan vi väl hjälpas åt att bevaka intressanta nyheter inför mässan och fylla på med här i tråden. Ska du besöka mässan?   TS
 Besvara  
  • Sida 1 av 1
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).