Avverkning (slutavverkning)

Golden Logger 2013, Elmia wood

1 inlägg 3730 visningar 1 följer Svara, dela mm...   
Avatar Fallback

Golden Logger 2013, Elmia wood

NIFO  
#215640 Golden Logger 2013: Tala om för din entreprenör att han eller hon är bäst!


Det finns många duktiga skogsentreprenörer, men vi tycker att de syns för dåligt. De sitter ofta i skogen, i sina maskiner, och får i bästa fall en klapp på axeln av någon inspektor, eller en kopp kaffe av markägaren de kör åt. Kaffe är alltid gott, men vi tycker att entreprenörerna förtjänar att uppmärksammas mycket mer. Därför fortsätter Elmia tillsammans med Skogforsk att utse "The Golden Logger" bland de nomineringsförslag som kommer in till årets upplaga.


The Golden Logger är en utmärkelse som ges till en skogsentreprenör som lyckats utmärka sig på ett positivt sätt. Vi vill att det ska vara en inspiration för andra entreprenörer. Utan skogsentreprenörerna stannar skogsbruket – och skogsindustrin – d.v.s. Skogssverige.
Därför vill vi lyfta fram goda exempel, duktiga entreprenörer, som kan berätta vad som är nyckeln till deras framgång och dela med sig av sina erfarenheter.

Tipsa oss om en bra entreprenör genom att ringa eller maila Klas Norin!
Känner du någon entreprenör som du tycker förtjänar att uppmärksammas? Kanske har du sålt maskiner till honom? Kanske har han gallrat bra i din skog? Kanske jobbar du åt honom? Eller finns det något annat skäl att lyfta fram just "din" entreprenör som "den bäste" – The Golden Logger?

Skicka då den personens/företagets kontaktuppgifter senast den 25 mars till Klas Norin, 018-18 85 86, eller Niklas Fodgestam, tel 018-188528 på Skogforsk.

Under Elmia Wood den 5 – 8 juni i år kommer sedan The Golden Logger att presenteras under pompa och ståt i Swedbanks monter, sponsor för arrangemanget! Du som nominerar har chansen att vinna entrébiljetter till Elmia Wood 2013.

http://www.elmia.se/sv/wood/For-besokar ... n-ar-bast/   TS
Iggesund Forest BlueLine skördarsvärd, Norrländsk urkraft
Fredrik Reuter
Hej Gäst! Jag heter Fredrik och driver denna sajt. Jag skulle gärna vilja tipsa dig om hur du kan få ut mer av skogsforum. Klicka på de knappar som passar dig här intill (minifönster öppnas).