Musikhjälpen
 
Eftersom motorsågar intresserat mig mycket sedan tonåren så har jag samlat på mig en del erfarenheter och (för) många sågar genom åren som jag vill dela med mig av. Jag är nu 41 år och intresset för motorsågar, främst Husqvarna, håller i sig genom åren och har blivit ännu starkare.
Därmed inte sagt att andra märken bedöms vara odugliga. Stihl verkar skapliga :smile:

Jag har som syfte med denna blogg att skriva om mina självupplevda erfarenheter av olika motorsågar med fokus på Husqvarna från 1980-tal fram och de nya sågmodeller som kommer. Jag vet att det finns många som vill köpa en ny eller begagnad motorsåg, antingen för första gången eller som mer van användare men som vill ha tips om modell utifrån användningsområde/behov. Det finns sällan tester i tidningar om motorsågar och finns det tester så kan man inte ställa ytterligare frågor eller kommentera artikeln.

Det kan man göra här (y)

Jag har ingen anställning vid Husqvarna eller någon annan tillverkare eller återförsäljare. Jag gör inte anspråk på att veta bäst eller mest utan bara på att delge mina personliga erfarenheter och uppfattningar.

Någon gång ibland kommer jag troligen skriva om annat hemma på den lilla gården så som någon äldre traktor eller annan maskin jag använder och/eller tycker om. Ni som läser bloggen får påverka vad ni vill läsa mer om.

Väl mött och hoppas det jag skriver upplevs som intressant!

1 kommentar | Läst 741 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Sågomanen

Seniorhuggare

Blev medlem: sön 03 jan 2010, 20:16

Sågomanens blogg
Hej!

Jag har ett stort intresse för motorsågar. Intresset började med utbildning på naturbruksgymnasium i 16-årsåldern och nu är jag 43 år. När jag har köpt motorsågar har jag försökt läsa mig till och höra med andra användare vilka egenskaper de har och om de är bra.

Förr var det svårare då det inte fanns internet och ännu mindre bloggar. Någon enstaka test i en skogstidning av en eller flera modeller som man kanske ändå inte var intresserad av var allt. Frågade man grannen var hans såg naturligtvis bäst och frågade man en annan bekant var även den sågen bäst. Dristade man sig att fråga om varför sågen var bra fick man i bästa fall till svar att den gick bra...men inte vilka egenskaper som var bra eller dåliga.

Målet med denna blogg är att testa olika motorsågar både nya och begagnade och av olika fabrikat på ett opartiskt sätt. Sedan skriver jag mina egna upplevelser och omdömen här som förhoppningsvis bidrar till val av rätt såg till läsaren. Ibland kanske jag testar en röjsåg eller en annan maskin som finns hemma.

Kommentarer

av Erre lör 07 jan 2017, 23:10
Låter väldigt intressant!!

Skriv på. :-BD \M/ :-BD