Tog inte nån lång stund att hitta ett nytt jobb denna gång :grin: för mig. Tack vare att det var rätt personer på AF som kände till mig och visste att ett lantbruk utanför ett samhälle ca 5 mil hemifrån behövde någon för att köra lastbil för att köra ut potatis till matbutiker i Örebro län . Börjar den 20e nov med tre månaders provanställning som kommer visa om det är ett jobb jag kommer trivas med eller inte som det kändes när jag träffade chefen så kan det nog vara en bra arbetsplats andra hade tydligen jobbat där i 12-13år med potatistvätt/sortering.
Var och besiktigade bilen med den sista september fick tre tvåor en jag chansa på en jag visste om och en ny som jag inte kände till. Fick även två verbala tvåor på bilen spindelled vänster sid glapp och dåligt mönster däck bak trodde ju att det inte var så farligt glapp på spindelleden till dess att jag kände på hjulet när det satt på plats och det gick att vicka det rätt bra med bara händerna när bilen var upphissad.
När jag var och besiktigade om bilen så fick jag åka in där brorsan håller till lastbilssidan på anläggningen han fick se leden och tyckte det var komiskt med tanke på att den som hade besiktigat min bil hade skällt ut dom andra teknikerna om att dom inte fick släppa igenom såna där fel för man känner även när leden är lös att det är glapp i den då är dom glappa..

Spindelleden fattar jag inte att den gick igenom besiktningen glapp som den är och sprucket gummi på den med fick bara en verbal "tvåa" på den. Styrleden är också sprucken i gummit så den säger jag inget om fick ju en tvåa på den.
Första snön kom i går här i Garphyttan. Bilden är dock tagen i Ånnaboda 4km från samhället där det hade kommit lite mer. Höll även på att glida ner i diket på väg ner där ifrån fast jag har vinterhjulen(dubb) på bilen så släppte det rejält med bakvagnen.
ljuset på bilen passa på och tog lite bilder en natt jag var ute en sväng.. fram till skogen som syns är det ca 580meter nöjd med det ljuset just nu i alla fall..
2 kommentarer | Läst 2682 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

svempus

Medelhuggare

Blev medlem: lör 11 jul 2009, 18:27

Kommentarer

av Erre sön 12 nov 2017, 18:04
:smile: Ja den spindelleden har definitivt gjort sitt.
Skönt å ha den å det andra bytt.
av ananders sön 12 nov 2017, 18:54
Grattis till det nya jobbet och hoppas att du kommer att trivas med det.
Annonser