Den 19e juli fick rutan på Saaben för sig att spricka när jag åkte hem från jobbet på grund av ett stenskott som satt nära kanten på högersidan av bilen.
Kom nån insekt modell större som fick för sig att göra en kamikaze övning mot min framruta och när jag skulle spola rent rutan så knäppte det till hörde jag och rutan sprack var väl för att rutan var het och inte gillade spolarvätskans temperatur när den hamnade på rutan. Är det andra glasjobbet som sker på bilen i år förra var ett stenskott som jag fick lagat i mars jaja har ju inte kostat försäkringsbolaget något innan bara betalat in premien var månad..
Tid för byte är bokat går ju på försäkringen finns roligare saker att lägga dom pengarna på te:x nya boendet..
För jag har flyttat närmare jobbet från över 5mil enkel resa till 3km eller 50min till jobbet ner till 4 min så nu gör det inte något om jag får jobba till kanske 17/17:30 på dagen slutar normalt runt 14:30 taget kommer ju hem snabbt än då..

Sprickan i framrutan som har ökat ut sig mer av värmen senaste dagarna
Där ser man stenskottet som orsaka sprickan även om jag vetat om det så hade det inte hjälpt satt för nära kanten för att kunna lagas tyvärr..
Snyggat till sidomarkeringslyktan udda namn på nått som inte ens lyser.. En massa sprickor i båda två.
Så vart dom bättre än innan i alla fall. körde med toningsspray(Bakljusfärg) från Biltema på dom klart värt 65kr som den kosta mot nya sidomarkeringslyktor som kostar 1304kr styck
2 kommentarer | Läst 737 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

svempus

Seniorhuggare

Blev medlem: lör 11 jul 2009, 19:27

Kommentarer

av Erre lör 27 jul 2019, 10:15
Hoppas nya boendet blir bra.
Skönt med nära till jobbet.
av totte lör 27 jul 2019, 12:10
Klart irriterande med spricka i rutan. Fick en häromdan och det verkar inte ens vara ett stenskott.

Sparar både tid och pengar att bo nära jobbet.

Kula att du hör av dig då och då så vi vet hur det står till. :-bd