Ja he är då en trevlig sysselsättning å ett Ypperligt tillfälle att fördjupa sig i mindre motorer , speciellt när en är utbildad manuell huggare å röjsåg arbetare sedan 2004 (förutom min vanliga utbildning till fiskodlare/fiskförädling mm)

Ja innan säkerskog/motivera mm så fanns det riktade utbildningar för de intresserade jag gjorde mina tre år uppe i Kalix på Kalix NaturbruksGymnasium å motorsåg a+b samt röjsåg a+b tog 150v för å slutföra å få godkänt (motorsåg a+b) var en tvungen å vara 18år för å klara utav .

Vi hade viss service mindre rep lektioner för å kunna ha en fungerande såg hela tiden ! Å det är den kunskapen jag bygger vidare på nästintill vardag olika tillverkare å olika årgångar .

He skadar int å kunna sina maskiner bättre än verkstaden ungefär som mina andra professioner som fiskeguide å tatuerare ...
Prova å lämna in en gammel spolmaskin på service nånstans aaahaah eller be någon knyta flugorna åt dig haha Det fattar vem Som helst att dedär fungerar int! Ska du ha he gjort så får en göra Det själv :-D .

Jag har Alltid varit utbildad på olika fronter för det är Det som Krävs å då ska Det göras , jag är inte ifrån 1940talet utan 45år senare är jag född å med den siffran nämnd så är det Utbildningskrav Jamen s*tan på Allt möjligt å det förstår jag å att det är för att "Eliminera" de som bara Vill se "coola" ut hellre än å Faktiskt kunna nå .. jag hör hellre till Kategorin som Förstår varför utrustning håller å int till den som "ja de går bara sönder"...

Ja en fredags text å ett år äldre å mer vita ytor i håret , å ikväll blir det nog å fräsa ur en Hva 240 kloncylinder (som satt monterad på en Hva 44/444) på rent försök å få det att fungera i ett 444 vevhus . He är Lagomt kul när en köper "orginalsågar" med klonade motordelar ja Jag hade då Skämts å göra sådana försäljningar ja hade int brytt mig så hårt om det händer 1gång i livet men när det sker upprepade gånger via försäljningssidor å de tar betalt fina fulla priset för något som int är orginal ja det är ganska ruttet .

Försök å Försök en lär sig alltid någe å vad gör de om de int är brukbara efter urfräsning? Int nå gör det det är det bästa .
Hade vart monterade på 240/340 sågar hade jag int brytt mig så hade de fått sitta men på en vassare model med int ens samma volym? What det är som att du köper en gammal Cheva å det sitter nån liten pruttig Kina klons topp i den ? Ja det är sjukt .

Nä nu ska jag int gnälla för mycket , ibland tänker en att He sku finnas Fler som en själv? Njaaa då måste jag skaffa barn överallt å vänta 20år tills en får ha ett normalt samtal å tillvaro å he går då int .

Snabb foto session på de cylindrar som aldrig sku ha vart monterade i de 44/444sågar jag inhandlat i vintras .

Över å ut å snart är det dags för Öringsfiske med Spin n Glo .
Paul-Roger Nilsson

0 kommentarer | Läst 443 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

PRN

Seniorhuggare

Blev medlem: tis 01 nov 2022, 23:52