Maskinen har gått fortsatt bra. Strulet med färgmärkningen var bara luftskruven på locket, lite snopet men ändå skönt att det var ett så enkelt fel :smile: . Undre plastglidplattan på yttre utskjutet var helt slut efter 260 timmar och de sägs att den ska hålla iaf över 1000 :???: . Inga synliga skador på utskjutet heller så vi får se om det håller nå längre nu. Sedan har det gått en slang till ena tiltkolven, såg ut som den blivit lite klämd i närheten av där hålet vart så man har väl lyckats träffa någon kvist där.

Idag har jag gjort min första bärande bro och det gick ganska smidigt, tog inte allt för lång tid. Lite nervös var man ändå när man rulla över första gången, tur att det inte är det djupaste diket om den skulle braka :wink:


I morgon bitti vid halv 4 bär det av upp till Nolia! Ska bli riktigt kul och intressant. Ska försöka komma iväg till korset vid Holmen på fredag och se om man känner igen någon.

Några bilder från stugan under långhelgen :grin:



0 kommentarer | Läst 27385 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Lidéri

Medelhuggare

Blev medlem: tor 10 jun 2010, 16:48

TXbloggen
Jag heter Adam och är 22 år. Är utbildad anläggninsmaskinförare från början, men valde att söka till Alfta Skogstekniska då jag inte hittade något bra grävmaskinistjobb. Och det har jag inte ångrat.

Sedan dess har jag arbetat åt Lars Wallinder Maskinentreprenad i norra Uppland, där jag trivs väldigt bra!

Jag har tänkt att skriva mestadels om jobbet. Skogen, maskiner och då framförallt skördaren som jag nästan uteslutande kör. Det kanske blir lite annat ibland också som inte har direkt med jobbet att göra.

Nya maskiner och ny teknik är väldigt intressant och det här tycker jag är ett bra forum att byta lite erfarenheter.