Den senaste tiden har varit seg, händer inte värst på jobbet eller hemma för den delen. Jo, satte ditt en ny tankmätare och hade service igår. För tillfället och 2 veckor tillbaka så ser mina dagar ut så här, gör npgra lass sopa ur hytten gör ett lass till. Smörj hela maskinen, gör två lass till. Sov en timma, gör rent rutorna. Två lass till och sov tills du slutar.

Ja SKÄMS för att säga de men ja, ja sover på arbetstid. När maskin och bil är rena och städade, inge virke på backen och inga lastbilar. Va ska man göra? Har du nåt tips får du mer än gärna berätta! :smile:

Ena skördaren har haft ett bromshaveri på ena sida. När dom serva maskin så skicka chefen iväg oljeprov och förra privet visa nåt runt 300 (något) och senaste provet v 5000(något) de kan man snacka om förhöjdt värde! Själv har ja börja bli ganska kvick på att lasta lastbilarna, eftersom ja tycker de är roligt så lägger ja ner mycke engeri på att bli snabb och göra ett snyggt lass. När ryktet går att man är duktig på att lasta så ropar lastbilarna på just dig när dom kommer, och då blir dagarna ännu roligare.
När skördaren va ute vid väg och skulle börja tanka så drog ja in och tog ett snabblass innan regnet kom, men icke då! Börja hellregna efter en stund.

Julen är på igång och som de känns nu så de värsta som skulle hända är att gasen till grillen tar slut, dp sitter ja verkligen i klaveret :lol: för här ska de grillar kängeru! Marinerad kängeru, mumma! Såg förresten en kängeru på väg till skogen, de va en "big boy"! Han måste ha vart runt 160-170 hög!

Av nån anledning så kör vi över nåt djur nästan varje vecka, är de inte varje vecka så är de varannan. Visste, skälvklart så försöker vi undvika djuren! För utom ormar.. ..ser vi en orm så bokstavligt talat så växlar vi ner och trycker gasen i botten! Problemet är att dom är snabba när dom är varma och en bil kommer i full kareta haha

Nä du, dags att göra nåt vettigt innan läggdags.

Catch u up later mate, see ya

1 kommentar | Läst 26644 ggr

Mer om bloggaren

dexter

Överhuggare

Blev medlem: mån 03 aug 2009, 11:35

Kommentarer

av Slurfi tor 22 dec 2011, 19:58
Låter väl bra.