Idag klev jag upp kvart över fyra för att hinna ner till Ulvsbo som ligger i närheten av Tranås. Mötte upp jobbar kompisen som vanligt och vi startade min Gps eftersom vi inte hittade. Givetvis körde vi fel i alla fall men vi frågade en dam om vägen och det visade sig finnas 2 Ulvsbo. När vi kom fram började vi med att laga den ena röjsågen så Johan skulle slippa använda reserv sågen. Vi hade fått order om att göra en plantröjning på 1.8 ha. Lövet hade slagit upp kraftigt så plantorna var väldigt undertryckta, ca 30 cm höga. Men allt flöt på bra och vi vart klara ganska skapligt. För att fira att det var fredag stannade vi på Mcdonalds för att ta en glass, det vart en Maräng sviz..Swiss..Switz!
Nu är sitter jag hemma och glor och väntar på att det ska bli måndag. Då ska vi röja järnväg i Skänninge och förmodligen hugga 3 meters åt nån gammal dam som ville ha ved till vinter.

Trevlig helg! :o

2 kommentarer | Läst 3914 ggr

Mer om bloggaren

ChristianA

Nykomling

Blev medlem: ons 06 maj 2009, 17:43

Kommentarer

av Elias fre 11 sep 2009, 20:50
Jag har också kört fel mer än en gång med GPS. Ingenting man ska lita på överhuvudtaget, vilsen norrlänning i ronneby är inte att leka med. Antar att bonden skrattade häcken av sig när han såg mig dundra fram på hans legda!
av ChristianA sön 27 sep 2009, 20:50
Haha! Finns tydligen ett bra program man kan köpa till gpsen men snål som man är låter man bli!