Fick veta imorse att det var barnledig idag, sa till sambon att då är det ingen idé att duscha på jobbet för lär ju bli skitig när jag kommer hem😜
Precis börjat skruva med hojen när grannen kommer och vill ha hjälp att byta batteri i gräsklippare. Tog trampcykeln ner och bytte batteri, pumpade hjul och såg till att den startade.
Hem och skruva ihop hojen och ta en provtur.


Då tyckte tydligen sambon att vi skulle passa på att gå ut och käka så var väl bara att duscha och åka...

Väl spenderade 3 timmar. Men nästa gång vi är barnlediga får det nog bli mikropizza så man hinner få lite gjort😜

4 kommentarer | Läst 1514 ggr

Mer om bloggaren

Användarvisningsbild

Stampep

Överhuggare

Blev medlem: ons 03 jul 2013, 15:16

Kommentarer

av Erre ons 25 maj 2022, 21:42
😅😅.
Hur gick hojen då???
Maten är ointressant i sammanhanget.
av Stampep tor 26 maj 2022, 08:40
Den gick ungefär som vanligt, blöddra å small🤣
Behöver få tag i lite 98, går inget vidare på 95 blasket som är nu. Har tyvärr minst 5mil till närmsta mack med 98 så gäller att komma ihåg dunken.
Blir att kännas lite tröttare med motardhjul, blir så mycket lägre fram så blir inte alls lika bakhjulsbenägen. Känns som hjulen även är tyngre än endurohjulen.
Normalt sett går den upp vare sig man vill eller inte på 2an, nu får man nästa tvinga den😜
av Elmhult sön 29 maj 2022, 12:02
Vad är det du har? En WR... 450? Var ute o röjde igår med min KLX. Slutade med vurpa på hal skogsväg. Som tur var hade jag precis köpt en ny skyddsväst. Men känns i axeln idag ändå. Fy fan. Borde nog trycka i mig några smärtstillande. Och hojen har dålig batteri så den fick jag rulla igång.

Kör på 98 jag med. Den nya hojen är ju byggd för Miljöpartiskit men den får 98 ändå. Likaså traktor och gamla Volvon. Luktar ändå inte bensin. Mer som någon sorts färg. Tragiskt.
av Stampep tis 31 maj 2022, 19:37
Japp en wr450f, en gammal 03 som jag köpte slutet 05 början 06. Då var den modern🤣
Klx har jag varit lite sugen på, verkar vara fina cyklar. Ingen kick på den?🤔 vet att jag fick trampa igång en efter målgång på GGN åt en kille som var trött..

Tyvärr tar ju kroppen lätt stryk av enduron, har klarat mig hyffsat men nåt nyckelben har spruckit det är inte skönt. Hoppas du klarar dig med mindre.
Lär försöka komma ihåg dunken när man är till stan och bunkra lite riktig soppa